Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy egy férfi annyira félénk, hogy nem nagyon mer kérdezni rólam?

Figyelt kérdés
Egy baráti társaságon belül vagyunk, van egy közös érdeklődési körünk, amiről sokat szoktunk beszélni és én úgy érzem, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, a humorunk is nagyon hasonló. Viszont személyesebb, magánéleti dolgokról nem nagyon szokott kérdezni úgy általánosságban, pl. a családomról vagy hogy merre, kivel élek stb. Hogyha magamtól mondok valami konkrétabb infót, pl. hogy hétvégén láttam ezt a filmet, akkor arra "lecsap" és kérdezget, hogy és hogy tetszett, láttam-e az adott színész előző filmjét, nem is tudta, hogy szeretem az ilyen típusú filmeket stb. Vagy pl. a nyár végén mondtam neki, hogy most jöttem haza a nyaralásból és csak annyit kérdezett, hogy ki tudtam-e pihenni magam, de azt nem, hogy merre voltam vagy kivel. Pedig amúgy nem hinném, hogy nem érdeklem, már csak azért sem, mert minden apróságot megjegyez, amit mondok. Úgy érzem, mintha zavarban lenne, amikor ilyen "általános" dolgokról beszélünk. Ha megkérdezem, hogy mi újság van vele, arra is nehéz mondania valamit, általában csak annyit mond, hogy hát sok a munka, de ha valami konkrétabb témára terelődik a szó, arról meg sokat és lelkesen beszél.

ma 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet ilyen. Elképzelhető, hogy tetszel neki, de nem biztos benne, hogy ez kölcsönös és nem akar tolakodó lenni. Esetleg nem biztos magában, hogy egy párkapcsolatban elég jó lenne hozzád. Hiányzik belőle a határozottság, céltudatosság, a kellő önbecsülés. Ezek persze csak feltételezések, de azon alapszik, hogy én ilyen vagyok. Nyilván a pontos okokat csak ő tudja.

F

ma 10:21
 2/3 magyarul csipsz (o_o ) ***** válasza:
Ennyi infó alapján kettőtök közül pont te vagy a félénk. Sejtesz valamit, de nem mersz konkrétan rákérdezni. Ő meg úgy van vele, hogy konkrétum nélkül mi okból kérdezősködjön felőled, vagy mi céllal próbálkozzon nálad. Nem tudhatod, hogy mit gondol rólad, hogy ugyanígy látja-e kettőtöket, mint te. Adj neki konkrétumot és azzal talán előbbre tudsz jutni.
ma 10:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Valakit rohadtul nem érdekelnek az általános dolgok és fárasztó olyanról beszélgetni még akkor is ha kedvelt személlyel történik. Szerintem ő ilyen típus lehet.
ma 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!