Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy férfi annyira félénk, hogy nem nagyon mer kérdezni rólam?
Lehet ilyen. Elképzelhető, hogy tetszel neki, de nem biztos benne, hogy ez kölcsönös és nem akar tolakodó lenni. Esetleg nem biztos magában, hogy egy párkapcsolatban elég jó lenne hozzád. Hiányzik belőle a határozottság, céltudatosság, a kellő önbecsülés. Ezek persze csak feltételezések, de azon alapszik, hogy én ilyen vagyok. Nyilván a pontos okokat csak ő tudja.
F
"Pedig amúgy nem hinném, hogy nem érdeklem, már csak azért sem, mert minden apróságot megjegyez, amit mondok."
Természetesen valamilyen formában érdeklődést váltottál ki belőle, de egyáltalán nem biztos, hogy ő romantikus vizekre szeretne veled evezni.
"Egy baráti társaságon belül vagyunk, van egy közös érdeklődési körünk, amiről sokat szoktunk beszélni...ha valami konkrétabb témára terelődik a szó, arról meg sokat és lelkesen beszél."
Mint írtam én és a 4&5 nem igazán úgy jön le, hogy ő többet akarna tőled.
Azt nem hiszem el, hogy azért ilyen távolságtartó romantikát értve mert abban a hitben van, hogy van valakid mert ha egy baráti társaságotok van akkor nyilván szóba került, hogy szingli vagy, sőt lehet ő maga érdeklődött.
Nyilván megkedvelhet idővel, lehet belőle vonzalom, de kevés rá az esély.
Utolsó opció, hogy nehezen nyílik meg bárkiről is legyen szó. Tehát ha várni akarsz rá várj, de azért ne vesztegetess el rá nagyon sok hónapokat. Ha eltelik fogjuk rá 1-2 hónap és még akkor sem jártok el kettesben sehová akkor azt jelenti, hogy nem tudtál a bizalmába férkőzni, nem vagy számára olyan szimpatikus, lehengerlő.
De én szerintem sem néz ő rád mint potenciális partner párkapcsolatot értve.
"Egy baráti társaságon belül vagyunk, van egy közös érdeklődési körünk, amiről sokat szoktunk beszélni...ha valami konkrétabb témára terelődik a szó, arról meg sokat és lelkesen beszél."
Elfelejtettem hozzá írni amit gondolok erről. Lényegében ha olyan témáról van szó ami neki megfelelő akkor sokat beszél. Legyen az sport, sci-fi filmek, mindegy. De ez kevés mert ismerkedni mint ahogyan szoktak a randi partnerek nem ismerkedik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!