Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdeznék: miből jöttetek rá, hogy csak talonban vagytok tartva?
Vagy "egotuning" voltatok egy férfi számára és egy idő után már biztosak voltatok benne, hogy igazából nem is akart semmi komolyat, ezekre milyen jelekből jöttetek rá?
Erős a gyanúm, hogy csak talonban tart egy férfi de azért szívesen olvasnám más nők tapasztalatait is.
23N
Alig van benne szexuális vágy is, nincs benne az az akarom érzés sem, nem hajt nem teper nem otletel, ha nem is írok neki, akkor is elvan, altalában azok vesznek fel ilyen impotens stylt akiknek ugy van nője es csak vmi plusz jól jönne, de az sem fontos.
Az ilyenek valahogy soha nem tudják meg mit hagynak ki..
Mit csinál a férfi ha talonban tart egy nőt?
-kevés kommunikáció, kevés nyilvános randi az is ismeretlen helyen és többnyire kettesben, gyakorlatilag mindig otthon találkoztok
-nem mutat be a barátainak, családnak, vagy ha igen, akkor "barátként"
-nincsenek előre tervezett programok, majd jelentkezik, nem veszi fel a telefont, csak jóval később ír vagy hív vissza, akkor is röviden válaszol.
- a magánéletéről keveset beszél, minél kevesebbet tudsz annál jobb!!!
- ha balhézni kezdesz akkor nagy nehezen ki tudsz belőle húzni valamilyen határidőt vagy ígéretet, amit általában elfelejt vagy nem tart be
- ha szakítani akarsz akkor pillanatok alatt képes megjelenni és 5 perc alatt teljesíti amit előtte hónapokig nem sikerült, jönnek a felelőtlen ígéretek(ez már a végső stádium)
- lényeg a STATUS QUO fenntartása, vagyis pont annyit ad bele a kapcsolatba, hogy ne legyen szakítás, nem tervez vele előre hiszen csak akkor veszi elő ha az "A" terv csődöt mond.
Nagyon jókat írtok, köszönöm. Ezek meg is erősítették a gyanúmat.
Van egy srác akivel ismerjük amúgy egymást de másfél hónapja írt nekem, hogy tetszem neki, találkozzunk, de ne értsem félre mert csak komoly kapcsolatban gondolkozik. Viszont csak péntek és szombat esténként ír csak, nekem ez is furcsa. Pl én írtam neki vasárnap délelőtt és csak hétfő kora reggel válaszolt. Ezután megint csak órák múlva, délután írt. Pénteken meg ismét "gőzerővel", mintha semmi nem történt volna.
A szüleivel él, azt is tudom hol, meg mások is úgy tudják, hogy nincs senkije.
Hát nincs felvillanyozódva egy nőtől.
Lehet anyapicifia. Azok gyakorta még azt sem tudják, mi az a kémia egy nővel.
6 vagyok.....
Ha egy férfi nem akar látni, pedig megtehetné, akkor annak mindig oka van. -Vagy nem érdekled annyira, hogy strapálja magát,
-vagy nem szabad és ezért lopva tud csak nőzni.
-vagy nem bízik magában és nem akar kezdeményezni, fél a visszautasítástól - esetleg olyan életkörülmények között él amire nem büszke és ezért nem akar nőknél kezdeményezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!