Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőket kérdeznék: miből jöttete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket kérdeznék: miből jöttetek rá, hogy csak talonban vagytok tartva?

Figyelt kérdés

Vagy "egotuning" voltatok egy férfi számára és egy idő után már biztosak voltatok benne, hogy igazából nem is akart semmi komolyat, ezekre milyen jelekből jöttetek rá?

Erős a gyanúm, hogy csak talonban tart egy férfi de azért szívesen olvasnám más nők tapasztalatait is.

23N

2022. júl. 28. 14:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
Nem volt még ilyen de tényleg...
2022. júl. 28. 16:07
 12/16 anonim válasza:
90%
El ne hidd amiket itt írnak. Mármint nem minden esetben van ez így. Én pl olyan vagyok hogy aki komolyra érdekel, azzal pont, hogy távolságtartóbb vagyok és lassan haladok. Illetve volt egy pasi aki ugyanígy volt velem mint amiket leírtak itt jellemzésre, viszont végül randira hívott. 2 évig tartott.
2022. júl. 28. 18:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresőzik, nem akar elköteleződni, dícsér más nőket, nem igyekszik hogy jó színben tűnjön fel, pl befingik már az első randin és röhög rajta.
2022. júl. 28. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Pfhuuu, válaszok alapján...
2022. júl. 29. 09:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A kezdeti love bombing után hanyagolni kezdett.

Volt, hogy másfél napig gyakorlatilag meg sem nyitotta az üzeneteimet, nem reagált rájuk, vagy csak késve. Telefonon nem lehetett elérni, estétől másnapig minden platformról eltűnt. Volt egy rossz érzésem vele kapcsolatban, hogy hazudik, játszmázik, tényleg így volt. Az exét folyamatosan szidta nekem. Eközben persze neki könyörgött, hogy fogadja vissza. Azt állította, nem ér rá, dolgozik, elfoglalt, anyám tyúkja... Közben kocsmában ült, vedelt, csavargott.

Összességében elmondhatom, hogy nem igazán volt aktív az első pár héttől eltekintve. Onnantól minden szava hazugság volt és rendkívül lekicsinylően bánt velem.

Szerencsére ma már többen is tisztán látjuk, ki ő valójában, kivéve azokat, akiknek elég Facebook-on egy szívecske...

2022. júl. 29. 20:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyan még nem volt, hogy ismerkedés megkezdése után talonban voltam tartva, legalábbis tudomásom szerint. Olyan volt, amikor éreztem az illetőn, aki fel akart volna szedni, hogy nála a "ha ló nincs, szamár is jó" / "ha jön jobb, mehet a levesbe" kategóriás voltam... azt leginkább abból láttam, hogy a közösségünkben / környezetünkben sok minden más nőről áradozott, hogy hú, de milyen csinos, milyen jól néz ki, meg hallottam, hogy másoknál is bepróbálkozott... nálam meg, akit hosszabb ideje ismert, mint sok előttem dicsérgetett nőt, később próbálkozott.
2022. júl. 30. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!