Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdeznék:honnan tudtad hogy ő az igazi? Miben volt más mint a többi?
Én annyiszor melléfogtam, volt aki eldugott a barátai elől, volt aki az anyja elől, volt aki benzinpénzt kéregetett.
Más kérdésem is lenne, honnan tudni hogy nem csak arra kellesz?
Nem tudtam. Csak telt az idő, együtt maradtunk, soha nem unatkoztam mellette. Voltak hullámvölgyek, de mindig kijöttünk belőle, voltak küzdelmes és pozitív időszakok. Mindig számíthattunk egymásra. Azt hiszem, ez azt jelenti, ő volt az igazi.
N
Nem mondom, hogy olyan borzasztó tapasztalt lennék a magam 31 évével, de tény, hogy megéltem pár dolgot. Egyrészt, szerintem az idő dönti el ezt, illetve, ami fontos, hogy mindig hallgass a belső megérzésedre.
Elég érdekes világot élünk, de szerintem rövid idő elteltével igenis lehet azt érezni, mennyire bízhatsz meg a másikban.
Igazi még nincs.
Többen kértek már megy ugyan, de jellemzoen akkor mikor szakitani akarok ill szakitok.
Nekem nem az az igazi akinek akkor jut eszébe hogy az igazi vagyok amikor ki akarom már dobni..
De bnoimnek van. Ők onnan tudták a párjukról, hogy az papucs. Teljesen jo apajelolt es támogato is. A legjobb alapanyag a nagy ő nek. És sz.rnak a kémiára amire en viszont nem. Igy beadták a derekukat 20 évre is. Ez a kulonbség köztem és a bnöim közt.
Én onnan tudom hogy nem csak arra kellek, hogy tapad a srác szerelembobáz nem tudom levakarni, kitart mellettem, akármiben bénázok, vagy akármilyen sz.ranya lennék, vagy akármilyen ronda vagyok kocosan, vagy akármennyire teljesitek alul, valahogy akkor is én vagyok neki az aduász mégis minden nő felett.
Nincs megfelelési kényszerem, nem rettegegek a holnaptol mikor hagy el, nem rettegek ha felhivja vki éjszaka, mert nyitott könyvek.
És ugy érik el a bizalmam hogy nekem átlagon feluli bizalmatlanságom van. Azaz kapcsolatokat eleve ugy inditok nem is akarok semmit mert kapacitast se latok a másikban. Pl lsd alfáknál. Nekem aztán mondhatna bármit...🤣
Ránézésre hagyom ott.
Aztán kezdodik a macskaegér harc eleinte egobol.
De aztán sajáz magamon is meglepődöm ha en valakiben bízni kezdek. Itt kezdődik nálam az hogy TUDOM hogy Neki én nem csak arra kellek, hanem jóval többre.
Ezt ők érik el bennem.
Es csak az képes a bizalmamat elérni aki valoban őszintén akar, szeret kötődik.
Mert azok akik nem szerelmesek de bizalmat akarnak kivaltani, azokrol messziről virít hogy nem is éreznek semmit. Ezt nem lehet megjátszani.
"Más kérdésem is lenne, honnan tudni hogy nem csak arra kellesz?"
4.vagyok
Röviden onnan tudom, hogy aki szerelmes azt én látom. És latom azt is amikor csak manipuláció(még)az egész és színjáték csak.
Na ennek már 4-edjére állok neki. Nem akarok senkit untatni, szóval mostmár tényleg röviden, lesarkítva.
1. Miért tudom, hogy nem csak arra kellek?
"Szivem, 3 hete minden nap csak szexelünk, olyan rég voltunk randizni, hiányzik az együtt töltött tartalmas idő"
2. Miért gondolom, hogy ez a kapcsolat kitarthat?
Otthon érzem magam, biztonságban, egyértelmű hogy ennek így kell lennie, bármi problémánk van, meg tudjuk beszélni. Nem félek közös jövőt tervezni. Kimutatja az érzéseit, figyelmes, egyenlő félként kezel, hajlandó kompromisszumot kötni, de nem adja fel önmagát, szeretettel beszél rólam a barátainak stb.
4 hónapig beszéltünk, mire össze tudtunk hozni egy találkozót (mindketten 3 helyen dolgoztunk.)
A negyedik randin csókolt meg először, akkor együtt is aludtunk.
De hamarabb vitt haza, minthogy lefeküdtünk volna egymással. (21 évesek voltunk)
Alig egy éve voltunk együtt, mikor ő és a családja kisegített több százezer forinttal, mikor beteg lett a kutyám.
Szeret, támogat, értékel, megbecsül. Nem kívánhatnék nála jobbat.
Alig várom, hogy a felesége legyek :)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!