Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyire gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gyakran lehet még találni igazi falusi lányokat?

Figyelt kérdés
Hagyományos ruha, befonott haj, tájszólás, tehenet fej, reggel kel fel csirkét etetni stb.
2022. jún. 27. 12:59
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Elsőként azokhoz szól a kérdésem, akik falun/tanány élnek. Mert úgy vettem észre, manapság a falusiak is el vannak városiasodva.
2022. jún. 27. 13:00
 2/14 A kérdező kommentje:
*tanyán
2022. jún. 27. 13:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahol vannak tehenek oda kell menni.
2022. jún. 27. 13:03
 4/14 A kérdező kommentje:
Aki tehenekkel foglalkozik, az igazi falusi ember? Erre célzol #3-as?
2022. jún. 27. 13:06
 5/14 anonim ***** válasza:
97%

Falun nőttem fel, de sosem lennèk hajnalban kelő tehénfejő rabszolga:)

Láttam a nagyszüleimet, kössz nem.

Aki mezőgazdaságra, növénytermesztésre, állattartásra adja a fejét, annak se szabadnap, se nyaralás, se szabad döntés.

Az időjárástól függsz, az állataidért pedig felelősséget kell vàllalnod. Kb a lakhelyedet se hagyhatod ott, csak ha fizetsz valakinek, hogy lássa el helyetted a munkát.

Remélem, te is erre az életre vágysz, ha már ilyen nőt keresel.

2022. jún. 27. 13:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Tehenészlanyt tehenek között fogsz találni. Nem célzás, hanem tény.
2022. jún. 27. 13:21
 7/14 anonim ***** válasza:
22%
#5 A bérrabszolgaság is rabszolgaság, mellesleg ha valaki a mai globalizált világban és urbanizált társadalomban még mindig képes arra, hogy valamelyest önállóan fenntartott és működő gazdaságot tart fent és ellátja saját magát, az mindenképpen becsülendő, úgyhogy ez nettó demagóg elitizmus, amit tolsz.
2022. jún. 27. 13:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy én látom, a falusi lányok is elkívánkoznak a falusi életből. Városiasan öltöznek, ha lehet el is költöznek a kis falvakból és ha nem is, de legalábbis nem gazdálkodnak, inkább csak amolyan kertvárosi szinten művelik a kertet.

Őszintén, nem igazán tudom érte hibáztatni őket. Én sem élnék paraszti életet.

2022. jún. 27. 13:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan élek, falun. Nem népviseletben. De van home Office OS irodai munkám is mellette, reggel kelünk az állatokhoz, délután gondozzák a véleményét, stb. Való igaz, hogy rengeteg munkával, de amellett sok örömmel is jár a magunknak termesztett étel, a jó levegő, a természetben való élet. Fővárosban nőttem fel, de csakis a mostani életemet választanám.
2022. jún. 27. 13:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Falunapon, agráros eseményeken, stb...
2022. jún. 27. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!