Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gyakran lehet még találni igazi falusi lányokat?
Te biztos tudod az 1 pipáddal.
Az 5-ös pontosan leírta a helyzetet. Nem abból áll ám a "parasztizálás",hogy hallgatjuk a madárcsicsergést az erdőben, romantikus természetközeli hangulatban. A nagy büdös 🐎🍆t!
Szívás az egész reggeltől estig, télen fagyba, nyáron 40 fokban, és a jószág azt is telibe leszarja,hogy éppen milyen piros betűs ünnepnap van, vagy éppen anyukád születésnapja van, Te biztos hogy nem leszel ott! Hacsak tényleg nincs olyan szomszéd,haver akire rá tudod bízni a gazdaságot 1-2 napra, és képes is nem felgyújtani a tanyát. Aki nem ezzel foglalkozik,hiába vinnéd oda, azt se tudja merre van arccal előre. Szóval igenis rohadtul meg vagy lőve. Én méhészettel foglalkozom, nem pont úgy működik mint egy tehenészet mondjuk,de lényegében ugyanúgy nincs időd semmire a tél kivételével, nekünk akkor van lehetőség némi "nyaralásra" nyarat felejtsd el, nincs ám Balaton, ha szaunázni akarsz akkor megrohadhatsz a saját izzadtságodban nomád. Körülmények között valamelyik napraforgó tábla mellett. Vagy maradjunk a klasszikus tanyasi gazdálkodásnál,akkor megteheted ugyanezt a traktorban.
És mindezt úgy, hogy a saját magad főnöke vagy! Nincs aki basztasson,megteheted ,hogy beleszarsz az egészbe, de akkor súlyos következményekkel számolhatsz. Magad kell ostorozni,motiválni, nincs bunkó főnököd aki megteszi helyetted és szidhatod az anyját nap mint nap.
Tudom miről beszélek,14 éves korom óta csinálom, de nem fogom életem végéig igy tolni az hótziher. Március közepe óta 3-4 "szabadnapom" volt összesen, abból 2 vizsgával telt,mert képzem magam,hogy ne keljen ezt így csinálnom életem végéig. Anyagilag nem olyan rossz,de tényleg súlyos lemondásokkal jár, ne ringassuk magunkat illúziókban.
#12 "Te biztos tudod az 1 pipáddal."
Sajnálom, hogy az összes állításodat sikerült lenullázni egy ilyen primitív megbélyegzéssel, pedig még azt is elhittem volna, hogy tudod, miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!