Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyenek a falusi lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a falusi lányok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Megismerkedtem 1 falusi lánnyal és eléggé bejön hogy dolgos szorgalmas 1 energiabomba. Állataik vannak azokkal foglalkozik...,nem az a cicababa tipus de viszont értelmes egyszerű lány. Elég bevállalós ahogy mesélte( voltak szexkapcsolatai egyéjszakások..).26 évesek vagyunk ő szeretne már megállapodni családot alapítani. Én kicsit az ellentéte vagyok városi visszafogottabb srác amúgy szakmunkás vagyok de már én is szeretnék megállapodni. Várom a hozzászólásokat!
2016. márc. 12. 08:26
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Falún is sok a kurrva.Hidd el tudom falún élek ha haza tudok menni néha-néha.
2016. márc. 12. 08:36
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Sokszor a falusi lanyok ertelmesebbek mint a varosi gazdag elkapatott apuci kedvencei. Attol h falusi ugyanugy el szexualis eletet, csak kicsit maskepp lathatja a vilagot. Nevelestol fugg. Ismerd meg :) aztan kialakul.
2016. márc. 12. 08:40
 3/8 anonim ***** válasza:
14%

Nyert ügyed van, mi régen azért jártunk le falusi diszkókba, kocsmákba, mert rögtön cuppantak a városi farokra.

Ahogy Pesten meg akkor van nyert ügyed, ha angol, orosz stb vagy :D

2016. márc. 12. 08:42
 4/8 anonim ***** válasza:
19%
Vigyázz vele,kutyából nehezen lesz szalonna.Talán tényleg szeretne megállapodni,de ha nem bír a vérével akkor nem fog neki sikerülni.
2016. márc. 12. 08:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem komoly szándékaim lennének vele csak az előző barátai gazadag parasztkölkök voltak én meg nem vagyok az de nagyon bejövök neki. Hosszútávon nem tudom hogy mennyire menne nem vinné e el 1 gazdagabb ha bepróbálkozna nála?
2016. márc. 12. 08:48
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Ma már nincs akkora különbség a falusi és városi lányok közt. Persze, a falusi esetleg látott már csirkét, talán disznót is etetett, de ugyanúgy felül a buszra, bemegy a városba, divatosan öltözködik, stb. Az alapján megítélni, hogy hol lakik, hülyeség. Klassz, hogy házias, de ilyen a városi lányok közt is van.
2016. márc. 12. 08:54
 7/8 anonim ***** válasza:
21%

Annyi talán a különbség, hogy falusi evett már VALÓDI húst. A városi meg a tesco gazdaságos 3 napos hús jellegű élelmiszert.

A falusi hátrányban lehet olyan dolgokban, mint tömegközlekedés vagy pesti utcák, látványosságok ismerete.

Előnyben lehet főzésben, illetve mókás népszokások ismeretében.

Hátrány lehet a tájszólás.

2016. márc. 12. 11:21
 8/8 anonim ***** válasza:
73%

Így van 7.! Falun az emberek népviseletben kapálgatnak naphosszat, tájszólásban beszélnek, esténként kukoricát hántanak vagy ha az épp nincs, akkor zoknit stoppolnak, kötögetnek a búbos kemence mellett, és közben a falu idős emberei történeteket mondanak a régi időkről, mikor még óriások és tündérek, meg egyéb különös lények éltek a falu határában...

Sok közöd van a való élethez, tök jó, hogy hozzáértő véleményt nyilvánítottál. :)

2016. márc. 13. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!