Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy városi plázacicával vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy városi plázacicával vagy egy vidéki falusi lánnyal terveznétek hosszabb távra?

Figyelt kérdés
Leszögezem a vidéki lány, az a természetes szépség és nem egy bányarémre kell gondolni.
2016. febr. 24. 17:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
utóbbi
2016. febr. 24. 17:39
 2/25 anonim ***** válasza:
68%
Én inkább egy kettő közöttivel.
 3/25 anonim ***** válasza:
12%

a cicust természetesen. jobban beindítana.

de ha küldesz egy összehasonlítást akkor lehet meggondolom magam.

4/25 anonim ***** válasza:
Falusi lány --> plázacica. Sokszor láttam már ezt a transzformációt. Szóval egyik sem garancia semmire. Egyébként bármelyiket elfogadnám egy menetre, legalább nem lennék már szűz.
2016. febr. 24. 17:40
 5/25 anonim ***** válasza:
55%

ez most úgy hangzik mintha a nagyvárosokban csak plázacicák élnének...

Városokban nagy városokban is élnek normális szép nők, és vidéken is ugyanúgy.

2016. febr. 24. 17:41
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Csak a külső alapján lehetne választani?

Miért kell ennyire felszínesnek lenni?

Lehet,hogy a falusi lányszó sík h..lye, lehet, hogy az a lány, aki külsőre plázacica lehet, hogy nagyon okos.

Szóval ennyi alapján nem lehet eldönteni!

2016. febr. 24. 17:41
 7/25 anonim ***** válasza:
A két szélsőséges véglet között nincsenek nők?:-)
2016. febr. 24. 17:45
 8/25 A kérdező kommentje:
Lehet vannak de ahhoz össze kell gyúrni őket:)
2016. febr. 24. 17:48
 9/25 anonim ***** válasza:
91%

Ugyan nem vagyok férfi, így nem biztos, hogy mérvadó a válaszom, de személy szerint igen kevés vidéki falusi lánnyal találkoztam, és ők inkább az a "kilóg a kapa a szájából" típusok voltak (társítva azzal a fajta "igényességgel", ami az ízléstelen sminket és manikűrt, frizurát, öltözködést jelenti, félig-meddig majmolva a plázacicákat, csak hát nem jött össze túl esztétikusra a dolog), mind általános beszédre, mind egyébként. A városi plázacicákkal nincs sok tapasztalatom, összesen két ilyen lányt ismerek, egyikük valóban üresfejű buta liba, a másik meg fogorvosnak tanul és egyébként jó fej, kedves, normális lány.

Gondolom, maga az összehasonlítás arra vonatkozna, hogy egy vidéki, falusi lány feltételezhetően vagányabb, belevalóbb (mondjuk, ki meri tekerni egy csirke nyakát :D ), míg egy műkörmös plázapina sikítva menekülne egy ilyen helyzetből. De az a helyzet, hogy szerintem elég kevesen vannak, akik ez alapján döntenek, ez ugyan jelenthet plusz pontokat az általános élet során, de kétlem, hogy a fő szelekciós szempont ebből állna.

2016. febr. 24. 18:06
 10/25 anonim ***** válasza:
"Lehet vannak de ahhoz össze kell gyúrni őket:)" Akkor gyurjál! Vaze!
2016. febr. 24. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!