Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A falusi lányokat tényleg könnyebb meghódítani mint a városiakat?
falusiak beírnak hogy nem igaz,de ez kedves kérdező úgy van ahogy hallottad,most lehet sértő leszek,de a falusiak kissé primitívebb körülmények között nőnek fel,egy olyan világban élnek ahol nem számít annyira az erkölcs,ebből kifolyólag könnyebben kaphatóak alkalmi szexre,orális kielégítésre.
Lehet szarrá lepontozni,de én egy közepes nagyságú városban nőttem fel,amit több ksiebb falu vesz körbe,és állandóan falura jártam bulizni,és akkori generáció kamaszpasik körében mind falusi lakos volt egy egy "ribanc"nak nevezett lány,most 25 vagyok de már kinőttem ebből a világból,szóval a kérdésre a válasz:igen,könnyebb.
nemtudom hogy minek nézel minket vmi ősembernek?ne keverd össze a falusiakat a parasztokkal és ne kever össze a falusi lányokat a parti ribancokkal!(belőlük városba több van)
Nagyon rossz tapasztalatid voltak eddig falusi emberekkel,nem jó közösségbe élsz.ja és hozzáteszem szerintem a falusi lányok szerintem egy normális falusi és egy normális városi lány között semmi ölümbség nincs!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!