Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A falusi lányokat tényleg könnyebb meghódítani mint a városiakat?
Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 22:07
11/14 anonim válasza:
Nem könnyebb őket meghódítani, sőt. Ott még hálaistennek előfordulnak a régi tradíciók, miszerint a férfinak meg kell hódítania a nőt, és nem teszi szét a lábát 1 nap után.
De Szegeden például plusz előny, hogy nem azt mondja a csaj miután lefeküdtél vele, hogy "még egyszer" hanem, hogy "mégöccör" :D
12/14 anonim válasza:
Én kisvárosi lány vagyok, és pont hogy nem így van. 3 évig éltem pesten, felgyorsultabb életet élnek, és a kapcsolataik se annyira tartósak. Hamarabb fekszenek le érzelmek nélkül valakivel. Nem azt mondom, hogy nálunk nincs ilyen, ribik mindenütt vannak.
Én elvárom, hogy a férfi udvaroljon nekem, különben nem veszem komolyan. A mostani párom fél évig futott utánam, 4 éve élünk együtt.
26N
26N
13/14 anonim válasza:
hát eléggé ge*i lány vagy.elvárod hogy fussanak utánad a pasik és könyörögjenek.ki vagy te?kis kurv@.sajnálom a párod
14/14 anonim válasza:
Egy olyan nő, aki nem adja könnyen magát. :) A párom nagyon jól járt velem(Ő mondta), úgyhogy ne sajnáld. Mintaháziasszony vagyok, emellett nagyon szeretem Őt, dolgozok, művelt, szép nőnek számítok, sportolok, csinosan öltözködöm. Az általad említett könnyű vérű nőcskéktől messze állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!