Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy városi plázacicával vagy egy vidéki falusi lánnyal terveznétek hosszabb távra?
Szerintem ez nem ettől függ. Láttam már városban is szép, okos, természetes lányokat, meg falun is vastagon kikent, sipítozó részeges rifkéket.
N
Ha neked ez a tapasztalatod, azt sajnálom, de attól még nem úgy van. Tudod, mikor nekem két kollégám, akikkel jóban vagyok, megjegyezte, hogy minél messzebb mész egy nagyvárostól, annál normálisabbak az emberek, nekem rosszul esett. Tehetek én róla, hogy a szüleim mindketten nagy városban találták meg a boldogulásukat és én itt születtem?
Nekem több falun élő rokonom van, akik úgy gondolják, hogy mi itt a városban mindenre ráérünk és minden a szánkban van, de óriási tévedésben élnek. Ettől még nem gondolom azt, hogy mindenki, aki nem a városban él, az ilyen, mint ők. Ők ilyenek és kész, de nem mindenki olyan, mint ők, aki falun él.
Te csak egy személy vagy, a sok milliárd ember közül.
A te tapasztalatod CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a SAJÁT tapasztalatod. Ebből nem lehet általánosan levonni semmit.
Én meg teljesen mást tapasztaltam, más környezetben vagyok. Szóval erről csak ennyit.
A kérdésnek meg úgysem volt semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!