Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy városi plázacicával vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy városi plázacicával vagy egy vidéki falusi lánnyal terveznétek hosszabb távra?

Figyelt kérdés
Leszögezem a vidéki lány, az a természetes szépség és nem egy bányarémre kell gondolni.
2016. febr. 24. 17:38
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nekem valahogy a vidéki lányok szebbnek tűnnek,nem hullik róluk a vakolat és sokkal nyitottabbak mint egy városi.Nem tudom valahogy a városiak csak mennek előre bambulnak ki az ál/arc alól fapofával.Meg úgy ámblokk szorgosabbak ,dolgosabbak a falusi leányzók.Szerintem előbb összedobnának egy rántottát reggelire mint egy üresfejű plázacica.Lehet fel se törné a tojásokat a sütés előtt:D Inkább akasztanák egyet a kocsmából mint egy puccos bárból:)
2016. febr. 24. 18:24
 12/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem ettől függ. Láttam már városban is szép, okos, természetes lányokat, meg falun is vastagon kikent, sipítozó részeges rifkéket.

N

2016. febr. 24. 18:43
 13/25 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy városban nem csak plázacicák élnek?...
2016. febr. 24. 18:55
 14/25 A kérdező kommentje:
Hát nem az a tapasztalatom valahogy .
2016. febr. 24. 18:59
 15/25 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező az egyetemen voltak vidéki lányok akik a legnagyobb ordas qvak lettek pár hónap alatt. Szóval semmire sincs garancia sajnos.
2016. febr. 24. 19:31
 16/25 anonim ***** válasza:

Ha neked ez a tapasztalatod, azt sajnálom, de attól még nem úgy van. Tudod, mikor nekem két kollégám, akikkel jóban vagyok, megjegyezte, hogy minél messzebb mész egy nagyvárostól, annál normálisabbak az emberek, nekem rosszul esett. Tehetek én róla, hogy a szüleim mindketten nagy városban találták meg a boldogulásukat és én itt születtem?

Nekem több falun élő rokonom van, akik úgy gondolják, hogy mi itt a városban mindenre ráérünk és minden a szánkban van, de óriási tévedésben élnek. Ettől még nem gondolom azt, hogy mindenki, aki nem a városban él, az ilyen, mint ők. Ők ilyenek és kész, de nem mindenki olyan, mint ők, aki falun él.

2016. febr. 24. 19:37
 17/25 A kérdező kommentje:
Utolsó én nem hibáztatlak meg nem hibáztatok senkit csak véleményt formáltam.Ezeket a dolgokat tapasztalom.Lehet kevés olyan csajjal futok össze aki mondjuk városban él de a gyökerei vidékről ,faluról származnak.
2016. febr. 24. 20:59
 18/25 anonim ***** válasza:

Te csak egy személy vagy, a sok milliárd ember közül.

A te tapasztalatod CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a SAJÁT tapasztalatod. Ebből nem lehet általánosan levonni semmit.

Én meg teljesen mást tapasztaltam, más környezetben vagyok. Szóval erről csak ennyit.

A kérdésnek meg úgysem volt semmi értelme.

2016. febr. 24. 21:02
 19/25 A kérdező kommentje:
Ezért vagyunk különbözőek csak a véleményformálással vannak gondok ugyanis valakinek fáj valakinek nem de a kérdés még mindig adott és értelme is van.
2016. febr. 24. 21:08
 20/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, a legtöbb városban élő ember gyökerei nem városiak, ha nagyon bele akarnánk menni. Én pl. negyedrészt lengyel is vagyok, mivel egyik nagymamám szülei még Lengyelországban, lengyelként születtek.
2016. febr. 24. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!