Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy városi plázacicával vagy egy vidéki falusi lánnyal terveznétek hosszabb távra?
városi vagyok, de mégis nagyon jól sütök-főzök. a rántottám is igen kiváló, úgy mellesleg. a házimunka is rendben van. sőt, még állattal is kell foglalkoznom, van egy lakáscicám. na erre varrjál gombot!
egyébként városban élve (érted, Budapesten) nem találkoztam eddig max 5 plázacicával, és azok is olyanok, hogy elmentem mellettük az utcán. mivil magam is "normális" vagyok (ki mit ért normális alatt, én jelenleg ezt most úgy értem, hogy nem sminkelek, max minimálisan, a körmöm a sport miatt igen rövid és festetlen, jó fej és aranyos vagyok, ez az öltözködésemben is meglátszik, nyitott, az utcán ugyan nem akarom direkt, hogy hozzám szóljanak, ezért ott valóban fapofával megyek- jól is néznék ki, ha folyton vigyorognék, egyből rám hívnák a mentőket-, de azért amint megszólít egy nem-csöves, egyből felvirul a képem és rámosolygok, szóval nem vagyok reménytelen eset), ezért ilyen emberek társaságát is keresem, és nem mondhatnám, hogy problémákba ütköznék. Budapesten. más városokról nem tudok nyilatkozni, de az ember azt hinné, a plázacicák koncentrációja a fővárosban a legnagyobb. hát, nekem mégis sikerült ilyen tapasztalatokkal leélnem lassan huszonhárom évet.
vidéken nem nagyon jártam, egyetemen találkoztam pár vidéki lánnyal, de ők bár faluról jöttek, azért nem direkt tanyáról, pontosan ugyanannyi gyakorlatuk és tapasztalatuk volt a ház körüli munkák, főzés, akármi tekintetében, mint nekem. falun se mindenki földműveléssel foglalkozik szerintem :D egy olyan igazán falusi lány barátnőm van, koliban szobatársak voltunk, ő az a fajta tudod, aki templomba jár minden vasárnap és este elalvás előtt még gyorsan imádkozik egyet, és a faluja nagyjából öt távol álló kis tanyácskából meg egy templomból áll, szóval ő aztán tényleg egy nagyon falusi lány, na, minthogy együtt éltünk koliban, biztosan mondhatom, hogy semmivel sem tud többet, mint én, az ilyen dolgokról mint főzés, házimunka, satöbbi, max nyáron többet kapál a földeken, de közben félénkebb és bizalmatlanabb az emberekkel szemben, mert eddig egyszerre ennyit egy helyen nem látott, és az ijesztő. most már azért ő is kezd ebből "kigyógyulni", így lassan négy év után, de eleinte nagyon szokatlan volt neki ez a helyzet.
na, hosszasan kifejtve, de ennyit arról, hogy egy falusi lány többet érne, mint egy városi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!