Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után tudtátok, hogy a párotok az igazi?
Figyelt kérdés
Én hét hónapja vagyok együtt a párommal (én 24L ő 26) és úgy érzem, hogy ő az igazi. Amikor először találkoztunk úgy beszélgettünk mint akik száz éve ismerik egymást, és ahogy jobban megismerkedtünk még jobb lett. Nagyon egyformák vagyunk, de ugyanúgy sok mindenben különbözünk. A szex vele a legjobb és a legfelszabadultabb. Sokszor kitaláljuk egymás gondolatait, egymás családjait nagyon megszerettük, szóval minden ideális. Többször is összeszólalkoztunk már, de mindig sikeresen meg tudtuk beszélni és oldani a problémáinkat. Úgy érzem, hogy ő lesz az igazi, de nem szeretnék túl bizakodó lenni, hátha rosszul sül el a dolog (bár nagyon nem úgy érzem). Tudom, hét hónap még kevés idő, mégis szeretném tudni, hátha valamelyikőtök már ekkor tudta, hogy a párja lesz a párja.2022. jún. 9. 16:57
1/8 anonim válasza:
Így visszagondolva azt szoktuk mondani, hogy nem is volt kérdés, hogy együtt maradunk-e. Nem volt ilyen nagy felismerés, hogy ő az igazi.
A beszélgetésekből gyorsan kiderült, hogy egyeznek a terveink, nagyon jól éreztük magunkat egymással, összeköltözés után is minden szuper maradt.
2/8 anonim válasza:
Én 4 hónap után vallottam szerelmet. 57 éve vagyunk házasok.
4/8 anonim válasza:
Számomra is olyan nyilvánvaló, magától értetődő volt vele minden már a legelejétől, hogy így konkrétan bele sem kellett gondolnom az Igazi-kérdésbe, valahogy mindig ott lebegett a levegőben körölüttünk.
5/8 anonim válasza:
Valamivel több, mint két év. Előtte is nagyon szerettem persze, de ennyi időbe telt, mire minden kétségem elszállt afelől, hogy vele szeretném összekötni az életem. Miután a kapcsolatunk kiállta néhány nagyobb krízishelyzet próbáját is. (amik ugyebár hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb úgyis lesznek)
Ez a "rögtön az elején éreztem", meg hasonló, ez rózsaszín köd, ezekből még simán lehetnek nagy pofára esések pl. az összeköltözés után.
6/8 anonim válasza:
De szépen írsz a rózsaszín ködről.
7/8 anonim válasza:
Soha. Majd ha meghalok, kiderül, addig bármi lehet. Imádom, jól érzem magam a jelenlegi párommal, megbízható számomra és nem látom akadályát, hogy így teljen el egy élet vele. De az exeimről is ezt gondoltam egy időben. 🤷♀️
8/8 anonim válasza:
Nálam inkább annak van ideje, mikor megtudom hogy na ő sem.lesz az igazi. Ez pár honap pár év alatt lezajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!