Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőktől kérdeznék:honnan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől kérdeznék:honnan tudtad hogy ő az igazi? Miben volt más mint a többi?

Figyelt kérdés

Én annyiszor melléfogtam, volt aki eldugott a barátai elől, volt aki az anyja elől, volt aki benzinpénzt kéregetett.

Más kérdésem is lenne, honnan tudni hogy nem csak arra kellesz?

2022. júl. 26. 19:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
(És 4 hónap alatt egyszer sem kért tőlem “olyan” képet, pedig minden nap órákat beszéltünk, plusz a szex burkoltan sem került szóba)
2022. júl. 26. 22:28
 12/22 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem a hollywoodi értelemben vett “egyetlen igazi” nem létezik. Viszont potenciálisan van az a partner, akivel a legteljesebb és legboldogabb lehet a létezés. Jelenleg ezt érzem a mostani barátomnál. Mellette nem tűnik ijesztőnek a jövő, a jelen. Mellette nem érzem magam társas magányban és csak neki nem érzem úgy, hogy meg kellene játszanom magam.

Nagyon más körülmények közül jövő, máshogyan szocializálódott ember, mint én. Jó ember, ráadásul. A legjobb, akit ismerek.

2022. júl. 26. 23:02
 13/22 anonim ***** válasza:
92%

Hónapogik beszélgettünk úgy,hogy a szex szóba se került,tisztel,becsül.

Mindenről tudunk beszélgetni,meghallgat,sosem kritizál,hanem támogat.Önmagam lehetek mellette szégyenérzet nélkül.

Amióta ismerem színes lett a világ,szárnyakat adott nekem.

Mindig ott van mögöttem,csendben,szelíden.

2022. júl. 26. 23:55
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Már ismertük egymást mikor össze jöttünk, de mindig is úgy éreztem, mintha egy régi ismerős lenne. Első látástól fogva. Aztán mikor elkezdtünk randizgatni, első pillanattól fogva minden annyira gördülékenyen, természetesen ment. Már ismerősként is éreztem, hogy ő más.
2022. júl. 27. 00:36
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Olyan jó volt ezeket végigolvasni!

Amint elkezd hiányozni az exem, elég visszagondolni ezekre, hogy vannak normális férfiak is, akikre megéri várni.

2022. júl. 27. 02:16
 16/22 A kérdező kommentje:

Nagyon jókat írtatok.

Örülnék ha egyszer nekem is lenne ilyen. Én férjnél vagyok, de ő csak az udvarlási szakaszban volt normális. Amióta nyeregben érzi magát, azóta megváltozott.

2022. júl. 27. 11:40
 17/22 anonim ***** válasza:
1: Ebből lesz a "csak haverként tudok rá tekinteni". Nem?
2022. júl. 28. 12:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Folyamatosan dícsér és boldog, hogy vele vagyok. Mindezt teljesen őszintén és magától értetődően.

És teljesített dolgokat, amiket más nem

- figyelt, amikor hozzá beszelek

- apró figyelmességekett tett, amiket épphogy említettem

- nem gátotl meg abban hogy folytassam ami fontos nekem (fogyni vágytam és masok ilyenkor vittek mekibe, étterembe és akartak állandóan fetrengeni)

- energiát fektet kettőnkbe

- úgy beszélt, mitnha teljesen evisens lett volna, hkgy együtt éljük le az életünket

2022. júl. 28. 12:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Figyelt arra amit mondtam, komolyan vett, merlegelt. Nem nezett hulyenek, nem probalt rajtam uralkodni hanem probalt megerteni. Udvarias volt.

Hogy nem csak arra kellek neki? Oszzejottunk es en hoztam fel a temat 1 honap jaras utan hogy en mar igenyelnem a dolgot :)

2022. júl. 28. 20:03
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi netes társkeresőn ismerkedtünk meg. Én 6 hónapja voltam fent, voltak próbálkozások, de nem lett több egyikből sem, nem éreztem egyik pasival sem azt a bizonyos szikrát, amikor hevesebben ver a szíved, ha meglátod, és olyan fura érzés a gyomrod körül. Ilyesmiket még soha nem éreztem senkivel korábban.

Rám írt, 2,5 hétig csak így ismerkedtünk, az első randi egyből 12 órásra sikeredett, reggeltől estig együtt voltunk ,aztán még egy darabig vonattal is elkísért, annyira nem tudtunk elszakadni egymástól. Aztán még neten is vagy 2 órát beszélgettünk😂 Nagyon hasonló a személyiségünk, a humorérzékünk, az érdelkődési körünk, az értékrendünk, és hamar kiderült hogy a jövővel kapcsolatos elképzeléseink is. Hamar egymásba szerettünk. :) Az ágyban is nagyon egy hulámhosszon vagyunk. Nekem konkrétan soha senki mással nem volt orgazmusom, pedig mikor mi összejöttünk, már 5 éve hogy szexuális életet éltem.

Alig 2,5 hónap után megkérte a kezem, és örömmel mondtam igent.:) 1 éves kapcsolatban költöztünk össze, és 6 hónapra rá össze is házasodtunk:). Most már 12 éve vagyunk együtt😊❤️

2022. júl. 29. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!