Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tanácsolnátok nekem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnátok nekem hogy hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Nincsenek haverjaim, eleg magányos vagyok és 29 évesen nem könnyű már társaságba beilleszkedni. Jelenleg munkám sincsen, szüleim eltrartanak.

Alapból vam egy szociális szorongásos dolog, hogy így ahol sok ember van egy helyen, ott nem érzem jól magam, feszült vagyok.

Amúgy ha kettesben vagyok valakivel, akkor nincs gond.

Viszont ismerkedni lanyokkal hol tudok így? Csak a Net marad?

29 ferfi

tegnap 22:01
 1/2 anonim válasza:

Figyi, nem sértésből akarom megkérdezni (ne haragudj ha annak hangzik tényleg nem annak szánom) de ha nincs még állásod és nincsenek haverjaid valamint szorongásod van, akkor biztos jó ötlet lenne egy párt keresni ?

Szerintem előbb ezzel a kettővel próbálj foglalkozni, ha találsz egy munkahelyet lehet lesz ott valaki aki segít neked találni egy barátnőt, vagy talán lesz ott egy nő aki szívesen a kedvesed lenne. Persze ne valami nagyon zsúfolt munkahelyre gondolok, hanem valami nyugisra.

A haverok pedig a szociális készségeidet segítenék, amik szintúgy elengedhetetlenek egy párkapcsolathoz.

tegnap 22:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Sztm is előbb tedd rendbe az életed és utanna keress nőt.

Így semmi értelme és netem se lesz nagy sikered.

ma 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!