Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Boldog kapcsolatban élők! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog kapcsolatban élők! Mit tanácsolnátok annak aki "keresi" a párját?

Figyelt kérdés

Azért írtam idézőjelbe, mert utálom ezt a kifejezést, mert számomra erőltetett és nem is szeretek erőltetni dolgokat. Ugyanakkor most vagyok túl egy kisebb csalódáson, de jó önismereti lecke volt. Szeretnék boldog kapcsolatban élni és úgy érzem kész vagyok rá, de persze nem erőltetem, nem pörgök rá.

Mégis érdekelne, hogy akiknek összejött, boldogok ők mit tanácsolnának másoknak. Lehet ez bármi amit ti tanultatok magatokról, hogyan jött, hogy találkoztatok, hogyan lettetek sikeresebbek. Tényleg bármi amiről azt gondoljátok hasznos:)

2023. szept. 17. 20:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
57%
Nem kell keresni,erőltetni ezt.Amikor jön jönni fog.Ha rá vagy pörögve a témára pont hogy sikertelenséget könyvelhetsz el, mert minden nőben/ pasiban az nem derült ki h melyik nemhez tartozol..a társat keresed
2023. szept. 17. 20:41
 2/19 A kérdező kommentje:

Pont írtam, hogy nem vagyok:D

Attól még jótanácsokat szívesen meghallgatok/olvasok.

2023. szept. 17. 20:49
 3/19 anonim ***** válasza:
31%
Nincs tanács, engedd el az előzőt és hagyd hogy történjenek a dolgok...ennyi!Tanács add önmagad🤣🤣😄
2023. szept. 17. 21:02
 4/19 anonim ***** válasza:
14%

A bluepilles zagyvaságot felejtheted is el, amit itt kedves 1# és 3# előadott

A lényeg hogy teljesen rápörögjél a témára ha férfi vagy, különben sosem lesz nőd újra

2023. szept. 17. 21:17
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jókor kell jó helyen lenni, ez a legfontosabb. Ha nincsenek a környezetedben potenciális partnerek, akkor tökmindegy mit csinálsz, nem lesz semmi.

Nem tudom mit értessz az erőltetés alatt kérdező. Abban igazad van, hogy zargatni nem érdemes senkit.

De ugyanakkor ölbetett kézzel várni a herceget az elefántcsont tornyodban sem célravezető.

Manapság már a legtöbb pár társkeresőn ismeri meg egymást, mert így jóval több embert látsz mint amúgy napi szinten.

És nem tom, lehet nektek fantasztikus kollégáitok vannak a melóhelyeteken akikkel lelkitársak vagytok, vagy van valami olyan hobbitok, ahol szintén ilyenek rohangásznak, akkor ám legyen, lehet várni, hogy az öledbe hulljon az igazi.

Én viszont csupa idiótával dolgozom, és a hobbimban sem találkozom sok új emberrel, szóval igenis regisztráltam valahova.

Egy társkeresőt is tudni kell használni. Az, hogy hány felszínes lájkot kapsz, nem fontos. 1-2 hosszabb, mélyebb beszélgetésre kell inkább koncentrálni.

(Ha nem megyaz adatlap kitöltése, akár fizetni valakit, hogy ugyan nézze már át a profilodat, hogy ne tűnj ellenszevesnek. Nagyon sok olyan profilt látni, amiből csöpög a csalódottság, depresszió, a düh, sőt, néha gyűlölet. Ezzel NEM lehet se csajozni, se pasizni, akármekkora gigachad vagy topmodell is vagy. )

Tudd milyen dolgokat szeretnél egy partnerben, és ezek közül az egyik szerintem legfontosabb, hogy hasonló érdeklődési kör meglegyen, ugyanzaok a tevékenységek legyenek élvezetesek számotokra.

Ezek lesznek azok az időtöltések, amik később is hétvégi programok, nyaralások, randik lesznek.

Ha összejössz egy gymrat típusú sráccal, monjuk három évvel később, töltenél vele heti 6-8 órát az edzőteremben, zavarna-e ha nem enné meg a főztödet, mert diétázik?

És nem, nem fontos mindenkinek tetszeni, ettől lehet lesz sok randid, de ez nem garancia semmire. Ha a potenciális partnerek egy részletes, személyes profilt látnak, az jóval sikeresebb lesz.

Én évekig randiztam sok képes de baromira se profillal, azzal a gondolattal, hogy áhh, majd a randin megismerjük egymást. Sok sikertelen randin voltam.

Aztán nekiültem, kitöltöttem a profilomat, és egy randi után megtaláltam a páromat.

2023. szept. 17. 21:26
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Már az elején lepni kell nagyon gyorsan ha vmi nem tetszik.

Ugyanis van ilyen pasi olyan meg amolyan meg ezer féle.

Es ha elcseszel èveket az egyikkel akivel nem kellett volna az gáz. 3 pasi meg el tud venni 10 évet is.

En azt tanácsolnám magamnak ha visszamehetnék hogy nem szabad húzni ahol nem érzed magad jol ne megfelelni akarj ne várd a csodát lépj lapozz minel hamarabb másikra.

Es amig egyedul vagy az is eltud venni éveket is 10 éveket is. Ezt is kerülni kell mert semmi értelme egyedül rohadni.

2023. szept. 17. 21:46
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Én boldog párkapcsolatban élek. Ez az első kapcsolatom, tehát a csalódás, szakítás, ebből felépülés kimaradt az életemből, sőt az aktív társkeresés, randikra járás is kimaradt (az első igazi randim a jelenlegi párommal volt, tehát gyakorlatilag csak vele randiztam)

A "keresés"-hez ezeket tudom javasolni:

- Kell, hogy legyenek a közeledben potenciális partnerek, azaz járj társaságba, találkozz emberekkel, mert ez növeli az esélyeidet.

- Ne add lejjebb. Jobb egyedül lenni, mint egy nem elképesztően jó kapcsolatban. És hidd el, léteznek csodálatos pasik/csajok. Merj nemet mondani, ne hagyd magad manipulálni.

- Legyél nyitott, őszinte, kommunikálj nyíltan. Nem baj, ha van egy buta félreértés a szervezésben, csak kommunikáld, ez majdnem mindenre megoldás.

- Legyél kreatív, figyelj a másikra. Ha nő vagy, merj te is randit szervezni, főleg ha már 1-2 randin túl vagytok. Lepd meg a másikat valami nagyon személyes aprósággal. (Pl egy könyv amiről ő jut eszedbe)

- Ne felejtsd el, hogy egy kapcsolatért és a szerelemért tenni kell.

Ami nagyon fontos. Egy boldog kapcsolat kulcsa, hogy mindkettőtöknek fontos és hisztek benne, hogy együtt öregszetek meg. Emiatt tudtok kompromisszumokat kötni és tenni azért, hogy megmaradjon a szerelem.

2023. szept. 17. 22:03
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan embert kell keresni, akinek a jó és rossz tulajdonságai illenek a te jó és rossz tulajdonságaidhoz. A többi részletkérdés.
2023. szept. 17. 22:30
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem keres, az nem is talál.

Nekem volt, hogy összeszedtek, így, hogy nem kerestem, de az exem belém szeretett, és adtam neki esélyt, mert ezt hallottam a környezetemtől. 3 hónap lett belőle, aztán én szakítottam, mert sosem vonzott igazán.

Csak azért, mert valaki akar tőled valamit, még nem biztos, hogy jó kapcsolat lesz belőle.

Még akkor sem, ha egyébként barátok vagytok, lásd a mi esetünket.

Nőként tuti sokszor hallod, hogy XY érdeklődik, csak adj neki egy esélyt, mert milyen rendes, nagyon szeretné, stb. Lehet körbe is udvarol, beléd van esve, szívből szeret stb.

Ne seperd a szőnyeg alá a saját érzéseidet, vágyaidat.

Ha valaki érdekel, akkor képviseld az érdekeidet, tudasd vele mit akarsz, és ne játszmázz.

Ha valaki nem mozgat meg szexuálisan és érzelmileg, akkor nem kell neki jófejségből esélyt adni, mert csak érzelmi traumát okozol neki is, magadnak is.

2023. szept. 17. 23:03
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek. Aki nem keres, az nem is talál. Hosszú évekig voltam egyedül, kb 2 év után regisztráltam társkeresőre, mert a "járj nyitott szemmel" senkit a világon nem hozott a konyhára. Társkeresőn meg nagyon meg kell tanulni szűrni, különben belefutsz fájó dolgokba. Hosszú évekbe telt, de végül neten ismertem meg a férjemet.

A tanácsom: tarts ki és ne alkudj meg!!

2023. szept. 18. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!