Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog kapcsolatban élők! Mit tanácsolnátok annak aki "keresi" a párját?
Azért írtam idézőjelbe, mert utálom ezt a kifejezést, mert számomra erőltetett és nem is szeretek erőltetni dolgokat. Ugyanakkor most vagyok túl egy kisebb csalódáson, de jó önismereti lecke volt. Szeretnék boldog kapcsolatban élni és úgy érzem kész vagyok rá, de persze nem erőltetem, nem pörgök rá.
Mégis érdekelne, hogy akiknek összejött, boldogok ők mit tanácsolnának másoknak. Lehet ez bármi amit ti tanultatok magatokról, hogyan jött, hogy találkoztatok, hogyan lettetek sikeresebbek. Tényleg bármi amiről azt gondoljátok hasznos:)
Kitartónak kell lenni. Én társkeresőztem rengeteget. Ki is égtem benne. Nyugodtan lehet szünetet tartani, de nem szabad feladni. Élőben is nyitott voltam, de ott nem jött senki. Összejöttem Tinderes srácokkal, nem jött össze a kapcsolat, nem baj, gyászidőszak és újra letöltés. Sok a gyökér? Igen. De nem adtam fel soha. Csak csináltam tovább. Beszélgetés, randik. Végül évek után jött az igazi, szintén netről :)
Azt tanultam belőle, hogy inkább legyen hamar randi, mint sok beszélgetés, mert így hamarabb kiderül, hogy összeillünk-e.
11, te egy hamar randiból többet tudsz meg a másikról, mint egy hosszabb netes beszélgetésből?
Nekem pont fordítva volt, egy randin az ember zavartabb, pláne ha nincs meg a közös téma.
Írásban jobban kijön a karaktere, és kiderül, hogy egyáltalán érdemes-e utazgatni meg összeszervezni a személyes talit is.
11: Mint végleg feladás határán lévő nő kérdezném, hogy volna esetleg kedved (körülbelüli) számadatokat is írni? Pl. mennyi randi/partner, sikertelen kapcsolat, hány év után jött az igazi, milyen korú voltál stb.?
Annyira reménytelennek tűnik. Ha minden a legnagyobb rendben is van a másikkal, kémia sosincs. És ennél csak rosszabb esetek vannak... De lehet, hogy én vagyok már túl idős ehhez, későn kezdtem, mert sokáig vártam hiába, hogy hátha élőben mégis. Nem is csinálom még olyan hosszú ideje, nem ölök bele rengeteg energiát, mert képtelen vagyok ennyire erőltetni stb. Próbálom keresni a hibát a készülékemben, és számomra akár segítség is lehetnének a tisztánlátásban a számok, amikre rákérdeztem.
Köszi előre is!
14, szerintem te rossz helyen lehetsz. Ha nincsenek a közeledben partnerek, akkor lehet az lesz a megoldás, hogy költözz el.
Mondjuk lehet Miskolcon az összes korodbeli srácot átnézted már, és ezért nem találsz.
Én nem 11.dik vagyok, de azt ajánlanám kicsit pezsdítsd fel a dolgokat, menj új közegbe, lesznek új arcok.
16#
Elég ostoba tanács egy (tinderen) kiégett nőnek azt tanácsolni hogy merítsen mégtöbbet
Maga ìrja hogy az a baja hogy nincs kémia senkivel sem. Azaz nem tud vonzalmat érezni férfiak iránt aminek rengeteg oka lehet.
Vagy csak a randikon frissen látott embereknél van így, lehet mentális baja van vagy nen tud bízni senkiben. Ezt csak szakember tudná neki kideríteni
17, első sorban azt tanácsoltam, hogy esetleg válasszon más tavat, mert lehet sokszor meríteni, de egy idő után ugyanazok a halak jönnek szembe.
Nem gondolom, hogy a kémia hiánya patológiás lenne, én inkább arra gyanakszom, hogy másféle embereket vonzz az a város mint ami ő.
Van ilyen, nekem is volt. Egy iparvárosban nem találtam párt, aztán egy alternstívabb, művészekkel teli városban meg gyorsan.
Nem volt semmi mentális problémám, csak másféle lélek vagyok mint ami ott a felhozatal volt.
18#
Ha figyelmesen olvasnál, akkor tudhatnád hogy nem azt írtam hogy 14#nek tutira mentális problémái vannak. Csak azt hogy ez is egy opció a sok közül, akár ez is állhat a háttérben. De annyi minden más magyarázat is lehet, hogy az egy könyvet is megtölthetne. Mint mondtam, ezt leginkább egy pszihológus tudná kiszedni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!