Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelitek, ha a párotok elmeséli a barátainak az összeveszéseiteket, de nyilvánvalóan csak az ő szempontjából, akik neki adnak igazat, és olyanokat tanácsolnak, hogy szakítsatok, meg utána lenéznek titeket?
A te szemszöged mégis hogy mesélné el?
De igen, minden sztorinak két fele van, ha képesek az egyik alapján ítélkezni, akkor nem kell velük barátkozni.
Erdekes a bnoim minden rossz ellenere is a paromra nyomulnak.
Ergo ha a parom a baratainak engem kitargyalna az még őket nem vetné vissza ha egyikkel masikkal kettesben maradnék vagy ilyesmi es ugy beszelgetne velem is.
Az emberek gyakorta nem kivancsiak amugy a masik fél vélemenyére is az igazságra sem!
Amugy volt már ilyen hogy az egyik párom bantalmazott a folyamatos feltekenységevel engem a haverja meg mindog neki adott igazat aztan a haverjaval beszeltem sokat 4szemkozt es beszélt a barátommal es akkor latta meg hogy nekem van igazam es mondta is nekem a haver hogy hatalmasat csalodott a baratjaban megérti, ha kidobom.
Hát ezaz, hogy sehogy, ezt mondom én is.
Nem az én barátaim, de attól még szeretnék velük jóban lenni, szoktak lenni közös programjaink is (ők, a párom, és én).
Én már azt nem értem, hogy miért meséli el az egész baráti társaságnak, hogy éppen min vitatkoztok és te arra hogy reagálsz. Nyilván én is meg szoktam beszélni a párkapcsolati dolgokat a legjobb barátnőmmel, de nem mindenkivel tárgyalom ki, a párom tud róla, és tisztelettel beszélek róla. Ebben nincs semmi baj.
De amit a te pasid csinál, hogy szándékosan lejárat, na azt nem kene elviselni. Ha emiatt nem szakitasz, akkor az a nagy helyzet, hogy sem onbecslesed, sem pedig méltóságod nincs. Az ilyen embereket pedig ott használják ki, ahol csak tudjak.
24N
#7! Miért neked nincsenek barátnőid? Vagy sose beszélsz róla? Vagy ők is a barátodnak adnak igazat?(Ha a válasz igen, akkor azért elgondolkodnék.) Én ilyenekkel nem foglalkozom amúgy. Általában felnőttekkel van párkapcsolatom. Ő van ott az összeveszéseknél(meg a kibeküléseknél is). Tehát nem mások döntik el, hogy szakítson-e, majd ő azt tudja
Azt meg nem tűrné, hogy lenézzenek, kivéve, ha ő maga is lenéz, de akkor ugyebár nem lenne kapcsolat, mert magam vetnek neki véget.
Valóban nincsen se önbecsülésem, se méltóságom. De attól még nem gondolom úgy, hogy szándékosan lejáratna, egyszerűen csak a saját szemszögét meséli el (ami nyilván nem egyezik az enyémmel, hiszen akkor nem vesztünk volna össze), a saját nézőpontjából, a saját érveivel, amit akarva-akaratlanul úgy ad át a többieknek, hogy ők is vele értsenek egyet, engem meg egy hülye p.csának tartsanak.
#9: Egy barátnőm van csak, neki van, amit elondok, van, amit nem, de a csúnya részleteket általában kihagyom. A konfliktust meg igyekszem úgy elmesélni, hogy az ő oldalát is elmondom (ezért se gondolom azt, hogy ő mindenképpen úgy mesélné el a saját barátainak, hogy engem lejárasson). Ezért a barátnőm is úgy szokott reagálni, hogy engem is megért, de őt is. Viszont az ő barátai már egyszer tanácsoltak neki olyat, hogy szakítsunk...
Vagy volt egy veszekedés, amit elmeséltem anyámnak, pedig neki nem szoktam, ő pedig a barátainak. Az ő barátai vele értettek egyet, anyám és a párja pedig velem. Azon kívül, hogy most sose derül ki, hogy objektíven nézve melyikünknek volt igaza, ebből is látszik, hogy az emberek automatikusan inkább a mesélővel értenek egyet. Mondjuk anyám nem mindig, ő sokszor a párom mellé áll, szerintem jobban is szereti őt, mint engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!