Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahol pár nap után már kitesznek közös képeket és utána is rendszeresen, az csak mutogatás?
Jelen helyzetben: 31 éves férfi, 36 éves nő. A nőnek a kapcsolatuk kezdete előtt 1-2 héttel lett vége az exével, a férfi ismerkedett valakivel komolyabban, de offolta a csaj miatt. Pár nap után már közös képek Facebookon, azóta rendszeresen, havonta többször, nem csak közös képek, hanem ilyen gyerekesek is, közös plüssállatok stb. Mindig a nő posztol. Ez tini korban érthető is lenne nekem.
Aki rendszeresen posztolja a kapcsolatát, ráadásul az első héttől kezdve, az lehet igazi, vagy csak mutogatni akarja?
Nem biztos, hogy mutogatas. Mindig szeretjuk ezt puffogtatni gykn, hogy csak a kulvilagnak szol, de egyaltalan nem mindig van, mondom ezt ugy, hogy en vagyok kb a teljes ellentet. En meg par honapot is kepes vagyok akar egy evig is siratni, de nem tudhatjuk, hogy a no hogy lepett ki a kapcsolatbol, lehet, hogy mar reg lezarta magaban. Es lehet az az egybol nagy szerelem is, ha a ferfi is dobta az alakulojat a no miatt. Siman lehet, hogy most tenyleg ekkora rozsaszin kodben usznak es ezert vannak megzizzenve, majd par honap es lecseng. En soha nem posztolok senkirol semmit, magamrol sem, de fel tudom fogni, hogy masok meg nem ilyenek, nem kirakatbol posztolgatnak, csak nekik ez olyan termeszetes, mint nekem pl az utcan kezfogas. Azert be kell latni, hogy manapsag a kozossegi media igenis a legtobbunk eletenek fontos resze, akkor is, ha tagadjuk.
A rosszmajuskodas helyett inkabb csak mosolyogj rajtuk egy jot biztos, hogy te is tudod, hogy milyem az, amikor az ember nem lat a kezdeti nagy szerelemtol. Orulj veluk, kiveve persze ha te vagy az ex vagy a komolyabb randipartner, akkor csak engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!