Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert megy a facebookon a boldog csalad mutogatas, aztan mindig itt koppanok, hogy ezek az alomparok valnak. Akkor minek a kepmutatas?
Ezek azért vannak, mert az emberek a legritkább esetben kíváncsiak a másikra, leginkább saját magukkal szeretnek foglalkozni. Ez egyaránt igaz a többiek kapcsolatára, de többnyire a saját kapcsolatukban is így vannak. Azaz a párok kitett képeinél az számít, hogy ki csinálta és nem az, aki még a képen van.
Ezek után nem csoda, ha szétmennek a párok:)
Én öreg vagyok, még az iwiven kezdtem aktívkodni egy akkor még boldog párkapcsolatban.
Aztán volt egy tartós barátnő, még egy igazán rendes, szerelmi kapcsolat megint.
De ezekről semmi nem látszott de régen, se a facén.
Nem közügy, azt gondolom.
De közelről ismerek valóban boldog családokat, valóban boldog képekkel.
De a jövő sok mindent hozhat, attól a mai képezik tök igazak.
A kérdező szemelyiseget tükrözi a privije;
"Retkes pitsa mit pofazol? Dugj a seggedbe egy uborkat es kozben tolj le a torkodon egy banant"
Jól láttam, honnan fúj a szél 😅 simán csak irigy és rosszindulatú. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!