Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy nő gyakran tesz ki magáról csinos képeket úgy, hogy közben párja van?
Több ismerősöm is így cselekszik. Fiatal, szép, mutogatja magát közösségi médián, még egyedülállóként is kissé visszatetsző, hogy így kiárusítja magát, de még meg lehet érteni.
Azt viszont már végképp nem értem, hogy ha közben párja lett, miért hirdeti a szépségét továbbra is. Minden héten legalább 1-2 képet, előfordul hogy többet, ahol a kép rá fókuszál, nem arra, hogy most egy szép helyen kirándul, vagy hasonló.
Mi készteti az ilyen nőt erre?
Jézus.. én is rakok ki magamról képet, pedig van párom 2 éve és minden rendben köztünk.
Semmi pasizási szándékom sincs. Meg se fordult ilyen a fejemben, hogy valaki ezt összeköti ennyire.
Szerinted azért tesz ki valaki magáról képet pl. Facebookra vagy instagrammra, hogy kellesse magát? Ez nem egy társkereső.
Ahogy én szeretem nézni az ismerőseim képeit, mi van velük, hogy néznek ki, meg de szép/jól néz ki ezen a képen, úgy mások is az enyémet gondolom. Azért teszek ki képet, mert ez az én személyes oldalam.
A macskámat vajon miért teszem ki? Kellettem őket hülyegyerek?
Az általában elég vicces ja :)
Van egy csaj aki szintén pózolgat bikiniben is most pl. szexis képeket pakolgat fel, amin csak ő van kap rá 200 like-ot.
amikor felrak egy képet "életem nagy szerelme"-vel kb. 25 like-ot kap.
Ez teljesen normális mig rá nem jonnek arra hogy másokat ez marhara nem erdekel es akár egy közösséget vagy másokat is érintő cikk sokkal ertelmesebb lenne.
En is rajottem erre, hogy pl a regi fotoalbumaim szinte csak magammal vannak tele es nem a baratimmal esemenyekkel, amikor a párom viszont azt mutogatta forditott esetben, mikor hol nyaraltak, kivel mit csinaltak, sok csoportkép meg csaladi etc es az élmények az érték neki, es nem az, hogy ott jol állt e haja éppen vagy hasonlok..
A nőknek alapvetoen visszajelzesekre van amugy szuksege hogy ők szépek szerethetok, gyakorta fordulnak inkabb önmagukba és nézik magukat, minthogy ehelyett megosztanának inkabb egy eseményt ami masokat is érint vagy közösségi. Es esetleg rajta sincsenek a képen mert a tartalma a lényeg.
Egyrészt, ha téged nem érdekel az egy dolog. Engem érdekel, amit az ismerőseim megosztanak. Másrészt általában a hölgyek képén árulkodó több száz like nem azt mutatja, hogy nem érdekelne senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!