Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy nő gyakran tesz ki magáról csinos képeket úgy, hogy közben párja van?
Több ismerősöm is így cselekszik. Fiatal, szép, mutogatja magát közösségi médián, még egyedülállóként is kissé visszatetsző, hogy így kiárusítja magát, de még meg lehet érteni.
Azt viszont már végképp nem értem, hogy ha közben párja lett, miért hirdeti a szépségét továbbra is. Minden héten legalább 1-2 képet, előfordul hogy többet, ahol a kép rá fókuszál, nem arra, hogy most egy szép helyen kirándul, vagy hasonló.
Mi készteti az ilyen nőt erre?
"Jó akkor valaki most válaszoljon arra, ha ez mind ezért van, akkor a macskámat miért teszem ki?"
Mert árulod a macskádat. Vagy lájkokat szeretnél, ami mint tudjuk, kedvezményre váltható a boltban.
És amikor Facebook történetembe osztom meg? Azon nincs like. Ilyenkor mi van?
Én szingliként se nagyon szeretem magamat posztolgatni. Ha meg épp azt teszem, akkor lesem a reakciókat is. :D
Ha lenne párom, még ennyit se mutatnám magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!