Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy nő gyakran tesz ki magáról csinos képeket úgy, hogy közben párja van?
Több ismerősöm is így cselekszik. Fiatal, szép, mutogatja magát közösségi médián, még egyedülállóként is kissé visszatetsző, hogy így kiárusítja magát, de még meg lehet érteni.
Azt viszont már végképp nem értem, hogy ha közben párja lett, miért hirdeti a szépségét továbbra is. Minden héten legalább 1-2 képet, előfordul hogy többet, ahol a kép rá fókuszál, nem arra, hogy most egy szép helyen kirándul, vagy hasonló.
Mi készteti az ilyen nőt erre?
8#
Nem tudom.Biztos elmentek otthonról.
Vagy mellébeszélsz.
Minek raksz ki képet,ha nem azért,hogy lassák.Magadnak?
Nem hinnem, mert akkor megintcsak baj van a toronyban.Akkor másoknak,hogy lássanak..
Es minek akarod,hogy lassák?
Nah..
8-as voltam. Hol írtam én olyat, hogy csak magamnak teszek ki képet? Azt mondtam, hogy nem ismerkedés céljából teszek ki képet.
Nem igaz, hogy nektek csak ekörül forog a világ. Pasizás, csajozás, szex meg a társai. Az már véletlenül sem jut nektek véglényeknek az eszetekbe, hogy az embernek jól esik látni egy ismerős arcát a közösségi médiában, főleg hogyha már évek óta nem látta. Más emberi érzelmeitek nincsenek ezek szerint ezen kívül, ha ez nem jut el az agyatokig, feltéve ha van egyáltalán.
"Évek óta nem látta"
Szinte minden nap látja egy új képpel azt a típust, akiről beszélek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!