Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelitek, ha a párotok elmeséli a barátainak az összeveszéseiteket, de nyilvánvalóan csak az ő szempontjából, akik neki adnak igazat, és olyanokat tanácsolnak, hogy szakítsatok, meg utána lenéznek titeket?
Figyelt kérdés
Még ha az ember igyekszik is nem direkt lejáratni a másikat, akkor is a saját szemszögét fogja elmesélni és a saját tetteit, gondolatait tudja megindokolni. Meg az emberek alapvetően inkább a mesélővel értenek egyet, nem azzal, aki nincs ott. Pláne, hogy az ő barátai alapvetően. Én is ismerem őket, és én is szoktam velük találkozni, de az ő barátai.2022. jún. 19. 12:18
11/11 anonim válasza:
Aki nem tisztel, az nem szeret. Akit szánsz, az iránt nem tudsz szeretetet vagy vonzalmat érezni. Én biztos nem maradnék benne, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!