Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felveti hogy találkozhatunk is este es utána nem ír nem hív szinte ignorál, es nincs pontosítva konkretizálva?
Akkor most készüljek vagy ne?
Erre csak annyit feleltem eddig, hogy tetszik nekem az ötlet, benne vagyok.
És se kép se hang azóta.
Az ignorálás lehet tulzás mert biztos hogy én hivhatnám irhatnék, de ha nem tenném, akkor annyiban is maradna valoszínűleg és nem is találkozunk. Mert ennyire érdekelheti..
Ki mit tenne?
28n 35f
(Együtt járunk amúgy..)
3/4 16kor "beszéltük meg" hogy majd este.
Nekem meg nagyon nem mindegy hogy készuljek e, mert nem 2 perc összeszednem magam.
Mivel nekem van is tervem estére nem akarok semmiképpen ma otthon lenni, igy "rákényszerültem" most arra, hogy felhivom én pontosítani.
Megnyugtatott most a hangja, hogy "azonnal ugrana", mindent félre is dobna értem. Azaz mégiscsak érdekli. Tudta nélkül" kompenzált".
Köszi a figyelmet
Nekem azért ez intő jel lenne, vigyázz vele!A szerelmes ember alig várja, hogy felhívhasson vagy írhasson, hogy randizzatok. Az alkalmi partnernek, szeretőnek igazából mindegy.Ha keresed, alakul valahogy, ha nem keresed, neki úgy is jó. Nem mindenki szeret, aki azért főzi a vacsorát, hogy megdughasson, nem mindenki romantikus, aki gyertyát gyújt a qráshoz, nem mindenki őszinte, aki elmondja, hogy szeret meg fontos vagy neki...
Itt igazából a tettek dominálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!