Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mond rám rosszakat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond rám rosszakat, majd utána hirtelen már azt mondja szeret?

Figyelt kérdés

Azt mondja nehogy azt gondoljam, hogy csak én b@szog@thatom őt, ő is mondhat rám rosszakat. Azt mondta szakít, ha a családomra fogok hallgatni. Pedig sokszor már a családommal is összevesztem amiatt, mert nem mindenben értek egyet a szüleimmel. Azt szeretné, ha mindenben csak rá hallgatnék, azt csinálnám, amit csak ő mond nekem.

Én előtte azzal "b@szogattam" őt, hogy hazudott nekem. Azt mondta azért megy el tőlem haza, mert dolgoznia kell, aztán a haverjaival találkozott. Hiába kérdeztem tőle sokszor miért hazudott, nem válaszol rá soha semmit, hanem egyből témát vált, hogy nem ez a lényeg, hanem hogy én nem akarok hozzá alkalmazkodni. Nem érti gyereket miért nem akarok, mikor arra tudna házat venni. Ő családra vágyik.

szerinte én egy hazug, semmirekellő vagyok, aki nem tud az életben semmit, és nem is akarok semmit. Aztán mikor mondom, hogy akkor legyen vége, akkor ő meg van sértődve, hogy nekem ő milyen keveset jelent. jött azzal, hogy nekem az exeim sokkal többet jelentettek, meg őket többe vettem, mint őt. Sose szoktam neki az exeimről beszélni, nem is gondolok rájuk sose. Hogy melyik exem tett meg annyi mindent értem, amennyit ő.

Mondja, hogy sosem hagyna el, és hogy nagyon szeret, hirtelen hangnemet vált.

2022. márc. 11. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Irányít téged és érzelmileg zsarol. Hagyd ott a francba minél hamarabb. Plusz hazudgál össze vissza. Találsz te ennél jobbat is.
2022. márc. 11. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagytok együtt? Ilyen stílusban a (nem létező) ellenségemmel se kommunikálnék, nemhogy azzal, akit szeretek!

Gyerek meg azért ne legyen, mert ő házat szeretne, sőt vele semmilyen okból. Egyszer tedd meg a saját érdekedben, hogy amikor azt mondod legyen vége, akkor ahhoz tartsd is magad, hidd el, jobb lesz nélküle!

2022. márc. 11. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

De kit érdekel, mit mond ? Azt nézd már, hogy mit csinál.

Ne legyen gyerek, mert így is több csonka család van, mint kene, nem a gyerek nemléte a probléma a kapcsoaltotokban, hanem hogy egy eleve gyökérrel vagy együtt.

2022. márc. 12. 07:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!