Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40-es férfiak mind csak szexet akarnak, elköteleződésre és igazi érzésekre már nincs igényük?
7. vagyok.
Tessék, leírtam az igazat, erre 0%. Na pont ezért kell hazudni a nőknek, mert még itt sem fogadják el az őszinteséget.
A kérdésedre a válasz. Hidd el rengeteg férfi vágyik, arra amit te nem hiszel. Igaz szerelemre, s megbecsülésre. Ugyanannyi mint nő.
Ugyanannyi nő, és férfi van aki csak kihasználni akarja a másikat. Ki így ki úgy.
Ha megfelelő partner van, akkor szerintem lehet olyat találni aki szívesen elkötelezi magát.
Az, hogy sokan csak lazább szerű kapcsolatot akarnak 40-50 körül, az azért van, mert nagyon kevés a rendes nő is, és a rendes férfi is.
Hiba mindanyiónkban van drága kérdező.
Sajnos ez egy tény, de lehet olyat találni, aki eltudja fogadni a hibáinkat is, ha van mellette sok sok pozitívum is.
Egyébként te hány éveske vagy kérdező, hogy nem akar rád találni a szerelem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!