Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz, ha egy sportos, jól öltözött 35 éves fickónak ilyen az alsó arcszerkezete mosolyogva? Persze tudom, az a gáz, aki ilyet kérdez. De ettől tekintsünk el.
2020. nov. 13. 17:04
51/58 A kérdező kommentje:
Az sajnos igen, nem matekozhato ki, egyeni izles dönt.
2020. nov. 15. 12:08
52/58 anonim válasza:
A külsőd rendben, a többit nem tudom. Sok sikert!
54/58 A kérdező kommentje:
52- köszönöm
2020. nov. 16. 15:46
55/58 anonim válasza:
Már most túl lötted a dolgot, kicsit önreklámnak tűnsz. Mit is kell rajtad annyira nézni??? Nálam átlagos vagy, ennyi.
56/58 A kérdező kommentje:
Kinèl milyen. Nem onreklamozok. Szoktam sportolni, szerintem kicsit jobb az atlagnal. De igen, vannak ezerszer jobbak.
2020. nov. 16. 22:59
57/58 anonim válasza:
Amennyit ki lehet venni a kepekbol az alkatod az atlagnal jobb, mert sportolsz. Arcszerkezet szempontjabol nem vagy valami nagy szam. Nem valami szep az allad formaja, es mindazok ellenre hogy vekonyabb hosszukasabb az arcod, elegge puffadtnak tunik. De nem ezen fog kinek tetszel vagy sem.
10es skalan olyan 7es vagy, az mar boven az atlag folott van
58/58 A kérdező kommentje:
Utolso. Koszi. Ez ilyen. 35 vagyok. Nem a huszoneves korosztalyban ,,versengek,,ahhoz kepest mondtam, h nem vagyok rossz, h a 30 asok 70% a mar elegge lepusztul.
2020. nov. 16. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!