Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy értem haza hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy értem haza hogy a férjem mindent nyitva hagyott a laptopon,kiderült hogy nővel chatel,csalt meg kivel mit írkált,otthagynátok azonnal?

Figyelt kérdés

Írt hogy mindjárt jön, elugrott gyors boltba, de én is hazaértem közben.nyitva volt a laptopon minden.Egy ideig álltam ott mert eddig sose nem néztem meg semmilyét. Most a kíváncsiság vezérelt,nem kellett volna.Jó hogy volt ott szék mert azonnal leültem amit láttam.

Emailek megnyitva facebook,rosszlnyos oldal a városunkra rákeresve rajta,pár lány ki is volt nézve.

Alkalmi partnerjei akivel csalt emailben messengeren egy másik fiúkról tartotta a kapcsolatot.

Gyerekeket már nem is hoztam haza az ovódából, anyumhoz mentünk.

Válni akarok de ő meg nem akar.

Mikor kérdezte miért mentem el, mondtam neki ott van minden alaptopon megnyitva amit évekig művelt a hátam mögött.

2020. nov. 7. 12:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Nyitott kapcsolatra nem mindenki vágyik,és nem mindenki alkalmas. Viszont amiről a kérdező ír teljesen más. A pasi fűvel-fával,és nem a kérdező beleegyezésével.Sőt,azt sem írja,hogy Ő vágyik ilyenre. Eddig nem tudott róla,és ha "nem tudom nem fáj"....
2020. nov. 7. 20:21
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyből otthagynám nem is kérdés. A gyerekeid véd tőle, milyen példát mutatna az apukájuk ha vele maradnál? De ez csak jó tanács, a te szabad választási jogod, hogy vele maradsz vagy sem, de előbb utóbb lelkileg majd fizikálisan tenne tönkre. Én ilyen helyzetbe bármelyik oldalon lennék nőként, egyrészt ha tudom, hogy a pasi foglalt, akkor nem is kezdek vele, ha hazudik nekem és nem tudom, vagy rájövök valamilyen úton módon később, nagyon szégyellném, hogy nem vettem észre, akkor én kiengedem magam ebből az egészből és elkönyvelném, hogy a pasi bizony nem tiszteli semmilyen nő érzését, pláne a felesége érzéseit nem, és idő kellene míg ezt feldolgoznám lelkileg hogy engem belekevert a házas életükbe, amihez nekem nincs is közöm, és nem tisztelte a szabad akaratom, és ha tudtam volna, akkor nem is állok szóba vele. Ki tudja mivel etette azokat a lányokat is, akiket még csak kinézett vagy már találkozott is velük. Ez mindenkinek kellemetlen, de leginkább a gyerekeidnek. Akik meg tudták kerek perec hogy neki felesége van, és így is kezdtek vele, azért meg sajnálom, mert ez egy házastársnak így is nagy lelki bánat nemhogy még úgy.

Remélem jól alakul az életed, és jól fogsz dönteni önmagad és a gyerekeid miatt is, és remélem találsz majd olyan férfit aki téged szeret úgy ahogy vagy, és senki mást.

Kívánok erőt, hogy minél előbb túl tudj lenni ezen a borzalmon.

Évekig hazudott minden érintettnek.

2020. nov. 8. 10:44
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
* Ki tudja mivel etette azokat a lányokat után akartam írni az évekig hazudott minden érintettnek, vagy több érintettnek, csak space-eltem, és utólag vettem észre hogy ott maradt ez a mondat.
2020. nov. 8. 10:46
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

#32 Milyen példát mutat a gyerekeknek? Hiszen sosem tudnák meg, egyedül ha a nő hisztizik, akkor derül ki számukra. Ergó ha az apukán múlik, jó példát mutat, ha az anyukán, akkor meg szétesik a család, balhé, rossz példa.

Ha nem tisztelné a nő érzéseit, akkor nem csinálta volna titokban.

A szexhez nem kell érzelem, viszont szükséglet, ezt próbáljátok felfogni.

Én a történetben a gyerekek érdekeit nézném elsősorban, és nekik egyértelmű hogy mi a jobb jelen helyzetben.

2020. nov. 8. 10:49
 35/40 anonim ***** válasza:
81%

A nő az joggal "hisztizik".

Ha pasas tisztelné azoknak a nőknek az érzéseit, akikkel lefeküdt, akkor mondta volna nekik, hogy házas.

A szex pedig nem szükséglet.

A gyerekeknek egyértelmű, hogy az a jobb, ha nem maradnak ilyen féreg mellett.

2020. nov. 8. 10:54
 36/40 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem elmondta nekik, rengeteg lány, legalábbis akinek igénye van minőségi szexre, nem igazán lelkizik azon hogy ki házas meg ki nem. Jól akarja érezni magát, és kész. Erről szól az élet, nem a savanygásról.

Van akinek szükséglet. Diszkréten megoldotta magának a férfi, senkit nem zavart amig nem derül ki.

A gyerekeknek az a jobb, ha bőségben, egy teljes családban nőnek fel, sikeres apa mellett, nem az ha nyomorognak az idegroncs, nincstelen anyjuk szüleinél a sufniban. Gondolkodjatok, legalább néha, és ne csak a berögzött dogmákat ismételgessétek.

2020. nov. 8. 11:00
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted elmondta nekik, szerintem meg nem mondta el nekik.

Akinek ez szükséglet az csinálja a párjával vagy maradjon egyedülálló és akkor baszhat minden nap mást vagy éljen éljen nyílt kapcsolatban. Annyi lehetőség van. A gyereknek az a legjobb, ha nem él egy ilyen undorító "ember" mellett, idegroncs meg akkor lesz az anyja, ha benne marad a házasságban. A saját tanácsodat pedig, fogadd meg magadra nézve!

2020. nov. 8. 11:15
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az én szüleim elváltak és nem bánom, hogy nem a féreg, ámde sikeres apámmal kellett felnőnöm és anyámnak más mellett új, szép élete lett. Igaz, voltak nehezebb napok, de sosem cserélném el, úgyhogy 36-os, f*szásokat írsz. Senki se tegye tönkre magát, a gyerekek meg aligha kérnék, tenné őket boldoggá az anya szenvedése...
2020. nov. 8. 12:01
 39/40 anonim ***** válasza:
81%
A gyerekek miért is ne érzékelnék/látnák/hallanák,hogy mi történik a családban. Szinte mindenki, aki elvált szülők gyereke,azt írja,hogy jobb volt a válás mint bennemaradni egy lehetetlen légkörben.
2020. nov. 8. 12:09
 40/40 anonim ***** válasza:
79%
hol az ősbizalom-meg a házasság körüli-szeretet-csak így karikor-vagyunk keresztények?!?
2020. dec. 23. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!