Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy értem haza hogy a férjem mindent nyitva hagyott a laptopon,kiderült hogy nővel chatel,csalt meg kivel mit írkált,otthagynátok azonnal?
Írt hogy mindjárt jön, elugrott gyors boltba, de én is hazaértem közben.nyitva volt a laptopon minden.Egy ideig álltam ott mert eddig sose nem néztem meg semmilyét. Most a kíváncsiság vezérelt,nem kellett volna.Jó hogy volt ott szék mert azonnal leültem amit láttam.
Emailek megnyitva facebook,rosszlnyos oldal a városunkra rákeresve rajta,pár lány ki is volt nézve.
Alkalmi partnerjei akivel csalt emailben messengeren egy másik fiúkról tartotta a kapcsolatot.
Gyerekeket már nem is hoztam haza az ovódából, anyumhoz mentünk.
Válni akarok de ő meg nem akar.
Mikor kérdezte miért mentem el, mondtam neki ott van minden alaptopon megnyitva amit évekig művelt a hátam mögött.
Okos nő nem vesz észre mindent!
Válni akarsz...és megtudnál élni egyedül?
Undorítóak vagytok. Egy nőn át lehet gázolni, ledönteni az önbizalmát, mindenféle olcsó nővel félrefefélni. Mert ez a pasiknak jár. Mert a nő tutira csóró lenne egyedül,az nem is opció hogy vannak nők, akik jobban keresnek a férjüknél. Pedig vannak.
Gusztustalan a felfogásotok, remélem magányosan haltok meg egy olyan betegségtől szenvedve, amit akkor szedtetek össze, mikor "nyugodtan kiéltétek magatokat".
Ne hallgass a himsovi trollokra.
Ha netán mégsem válnal el, keress te is egy szeretőt. Bár én kidobnám a hím luvnyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!