Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy értem haza hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy értem haza hogy a férjem mindent nyitva hagyott a laptopon,kiderült hogy nővel chatel,csalt meg kivel mit írkált,otthagynátok azonnal?

Figyelt kérdés

Írt hogy mindjárt jön, elugrott gyors boltba, de én is hazaértem közben.nyitva volt a laptopon minden.Egy ideig álltam ott mert eddig sose nem néztem meg semmilyét. Most a kíváncsiság vezérelt,nem kellett volna.Jó hogy volt ott szék mert azonnal leültem amit láttam.

Emailek megnyitva facebook,rosszlnyos oldal a városunkra rákeresve rajta,pár lány ki is volt nézve.

Alkalmi partnerjei akivel csalt emailben messengeren egy másik fiúkról tartotta a kapcsolatot.

Gyerekeket már nem is hoztam haza az ovódából, anyumhoz mentünk.

Válni akarok de ő meg nem akar.

Mikor kérdezte miért mentem el, mondtam neki ott van minden alaptopon megnyitva amit évekig művelt a hátam mögött.

2020. nov. 7. 12:12
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
98%
Én biztos otthagynám.
2020. nov. 7. 12:20
 2/40 anonim ***** válasza:
98%
Azonnal kidobnám.
2020. nov. 7. 12:29
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Oh te szegény 😔 milyem idősek vagytok? Mióta vagytok együtt? Hány gyerek van és mekkorák?
2020. nov. 7. 12:30
 4/40 anonim ***** válasza:
0%
Évekig boldogan elvoltál ezek mellett, akkor mégis miért zavarja meg az életedet? hadd élje már ki magát néha a szerencsétlen ember. A gyereknek meg legyen apja. Stb. Ne rakd az egódat mások fölé. Eddig túlélted így, évekig, ergó túlélhető hogy ezt csinálja, nemde?
2020. nov. 7. 12:31
 5/40 anonim ***** válasza:
5%

Okos nő nem vesz észre mindent!

Válni akarsz...és megtudnál élni egyedül?

2020. nov. 7. 12:35
 6/40 anonim ***** válasza:
2%
Kis kíváncsi...
2020. nov. 7. 12:38
 7/40 anonim ***** válasza:
92%

Undorítóak vagytok. Egy nőn át lehet gázolni, ledönteni az önbizalmát, mindenféle olcsó nővel félrefefélni. Mert ez a pasiknak jár. Mert a nő tutira csóró lenne egyedül,az nem is opció hogy vannak nők, akik jobban keresnek a férjüknél. Pedig vannak.

Gusztustalan a felfogásotok, remélem magányosan haltok meg egy olyan betegségtől szenvedve, amit akkor szedtetek össze, mikor "nyugodtan kiéltétek magatokat".

2020. nov. 7. 12:39
 8/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne is hallgass az utolsókra! Ezt nem vagy köteles lenyelni. Ha úgy érzed, hogy ez neked sok, elárult, akkor igenis válj el!
2020. nov. 7. 12:43
 9/40 anonim ***** válasza:
98%

Ne hallgass a himsovi trollokra.

Ha netán mégsem válnal el, keress te is egy szeretőt. Bár én kidobnám a hím luvnyat.

2020. nov. 7. 12:45
 10/40 anonim ***** válasza:
42%
nem bazdmeg maradj vele.ekkora fasz kérdést
2020. nov. 7. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!