Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most jöttem haza külföldről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jöttem haza külföldről 50 ezer euróval.Érdemes lenne társkeresésre fordítani hogy jó nőt találjak magam mellé?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele nem kevés pénz.10 év alatt spóroltam meg.

Kivettem egy albérletet most de mivel senkim nincs felraktam magam pár oldalra.

Igazából eddig kimaradt a társkeresés nekem mert csak a meló volt.

Ebből akartam megalapozni a jövőm ha vissza jövök magyarba.

Előbb egy nőt kellene magam mellé szerezni majd valami kisebb házat venni vagy lakást.

Ennyi pénzzel lesz esélyem valami normálisan kinéző erkölcsös dolgos lányt vagy nőt kifogni?

2020. okt. 10. 23:22
1 2 3 4
 1/35 acelsziv ***** válasza:
93%
Pénzzel akarsz nőt szerezni? Inkább fektess be valami tanfolyamba ami visszaadja az önbecsülésed és növeli az önbizalmad.
2020. okt. 10. 23:24
 2/35 anonim ***** válasza:
89%
Aki az 50 ezer euródra bukik, annál nem nagyon beszélhetünk erkölcsről. :-)
2020. okt. 10. 23:24
 3/35 anonim ***** válasza:
91%
A hiba ott van az elméletedben, hogy erkölcsös nőt nem fogsz pénzzel megfogni.
2020. okt. 10. 23:25
 4/35 A kérdező kommentje:

Kicsit rosszul fogalmaztam.

Nem pont pénzzel szeretném megfogni csak ennyim van ennyiből szeretnék egy jobb életet itthon.

Esetleg étterembe elvinni néha vagy jobb helyekre.

Vagy ezt hagyjuk is ismerkedésnél és csak mekibe menjünk kajálni?

Pénz nagy részét persze ingatlanra és autóra szeretném költeni csak jó érzés hogy nem üres a zsebem remélem így azért könnyebben fogok tudni találni egy normális nőt társnak.

2020. okt. 10. 23:27
 5/35 anonim ***** válasza:
84%
4 Amilyen drága jóllakni a mekiben, már egy közepes éttermet is nagyjából kifut az az összeg.
2020. okt. 10. 23:33
 6/35 anonim ***** válasza:
75%

Szamomra megalazo lenne ez az irantam valo hozzaallas!

A paromat ugy ismertem meg, hogy egy budos vasa nem volt es otthon lakott a szuleivel. A penz jon-megy. Ne azzal akarj bevagodni (bar sajnos igaz, hogy sokan a penzre buknak), mert ha eluszik a penz, akkor a baratno is!

2020. okt. 10. 23:34
 7/35 anonim ***** válasza:
85%

Akkor vedd meg a kocsit meg a lakást vagy amit szeretnél. Ne a pénzzel vágódj be. Jobban jársz ha magadér szeret a nő.

Amúgy meg ügyesen csináltad, sok sikert 😊

2020. okt. 10. 23:36
 8/35 anonim ***** válasza:
66%
ebből már majdnem vehetsz egy lakást, vagy vehetsz egy közepesen jó kocsit
2020. okt. 10. 23:40
 9/35 anonim ***** válasza:
77%
Aki a pénzedre bukik, az hamar el is verné azt,mert lesznek igények, drága ruhák, külföldi nyaralás stb, utána ott maradsz pénz és nő nélkül . Vegyél egy lakást, és egy normális autót inkább belőle, már az is egy jó kezdés a nőknél.
2020. okt. 10. 23:41
 10/35 A kérdező kommentje:
Ország keleti részén akarok lakást de szerintem ebből egy olcsóbb ház is kijön.Autóból max egy újabb suzukit akarok venni.Mivel eddig nem ismerkedtem ebbe is bele kell rázódnom a netes társkeresésbe.
2020. okt. 10. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!