Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most jöttem haza külföldről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jöttem haza külföldről 50 ezer euróval.Érdemes lenne társkeresésre fordítani hogy jó nőt találjak magam mellé?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele nem kevés pénz.10 év alatt spóroltam meg.

Kivettem egy albérletet most de mivel senkim nincs felraktam magam pár oldalra.

Igazából eddig kimaradt a társkeresés nekem mert csak a meló volt.

Ebből akartam megalapozni a jövőm ha vissza jövök magyarba.

Előbb egy nőt kellene magam mellé szerezni majd valami kisebb házat venni vagy lakást.

Ennyi pénzzel lesz esélyem valami normálisan kinéző erkölcsös dolgos lányt vagy nőt kifogni?

2020. okt. 10. 23:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
25%
30! A munkásszálló se ingyér van te csimpánz!
2020. okt. 11. 17:25
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

Beteg az agyad. Eddig is elkerültek a nők, jobb lesz nekik ezután is nélküled!

A csajozást már ovis korban el kell kezdeni, hogy sok-sok év után kialakuljon minden ami egy párkapcsolathoz, együttéléshez szükséges!(több együttélés után találod meg az igazit - csak mondom!) Nálad ez már felejtős!

2020. nov. 22. 22:25
 33/35 anonim ***** válasza:

32! Felejtős, nem felejtős.. Véleménye mindenkinek van, de!

Gondolom valami nagyon nagy élettapasztalattal rendelkezel e téren, hogy "Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák " oldalt látogatod.

Nekem inkább az süt le, hogy van pénze a kérdezőnek, neked nincs és ez szúrja a szemed a kérdezőben. Ezért szikra sincs benned, hogy legalább bátorítsd!

Neked max hiteled lesz ennyi és azt sem tudod majd visszafizetni. Bár ezt te is tudod. :D

2020. nov. 23. 10:36
 34/35 anonim ***** válasza:
Jé egy retek hozzászólt... Ennyi pénzt bármelyik cigó megkapja puszira az államtól. Ez neked vagyon? Akkor te rohadtul el vagy tévedve ebben a világban! Semmi ilyet nem mondtam, úgyhogy "drága" nyilván magadból indultál ki! Fantáziálj csak otthon anyucinál kis kocsog csíra gyerek!
2021. febr. 7. 19:29
 35/35 anonim ***** válasza:
Miért retkezed le magad? Ez már súlyos!
2021. febr. 7. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!