Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jöttem haza külföldről 50 ezer euróval.Érdemes lenne társkeresésre fordítani hogy jó nőt találjak magam mellé?
Tisztában vagyok vele nem kevés pénz.10 év alatt spóroltam meg.
Kivettem egy albérletet most de mivel senkim nincs felraktam magam pár oldalra.
Igazából eddig kimaradt a társkeresés nekem mert csak a meló volt.
Ebből akartam megalapozni a jövőm ha vissza jövök magyarba.
Előbb egy nőt kellene magam mellé szerezni majd valami kisebb házat venni vagy lakást.
Ennyi pénzzel lesz esélyem valami normálisan kinéző erkölcsös dolgos lányt vagy nőt kifogni?
Ha egy nőt a penzeddel akarsz megfogni, nagyon gyorsan el fog fogyni, amit követően el fog hagyni, hiszen pénzed miatt volt veled.
Első randin nem kell a legdrágább helyre menni, akár egy séta, vagy egy ital is megteszi, az a lényeg beszélgessetek, kicsit megismerd a másikat mennyire jó az összhang. Nekem eddig minden nővel volt folytatás, ha jól alakult a beszélgetés.
Ez a pénz kevés hozzá, hogy helyzeti előnybe kerülj.
Keleten lehet, hogy elég egy lakásra, de a környéken nincs normálisan fizető munka, tehát egy életen át rinyálhatsz, hogy havi 120 ezres fizu miért nem elég a nőknek.
Nyugaton jobb életed lenne, főleg az osztrák határ közelében, ahol tudsz ingázni, és előny a némettudásod. De ott ez a pénz önerőre elég.
És akkor ugye csak egy lakásod van és egy kis autód. Semmivel se tudsz többet felmutatni, mint az, aki örökölt/kapott/vett egy lakást, és van egy autója. Vagyis az átlag 30 körüli.
Ezzel legfeljebb 25 alatt tudtál volna kitűnni, de biztos, hogy annál idősebb vagy, ha 10 évet dolgoztál külföldön.
Az internetes társkerőket meg úgy vedd, mint a lottót. Adsz neki egy esélyt, de ne arra alapozd a jövőt, és nagy mázli kell, hogy bejöjjön. Inkább élőben ismerkedj.
Kinn rendesen albérletet tartottam fenn úgy mint a többi ember aki kimegy hosszútávra.
Miért te mit gondoltál munkásszállón élsz 10 évet és minden pénzt félreraksz?
Elég fiatal vagy még szerintem.
Ha nem is nagyon de kicsit azért drágább a normál élet is, így amikor megkapod a fizut kifizetsz mindent majd egy kevés marad.
Ezt is elég volt összespórolni itt sincs az embereknek annyira sok pénze mint ahogy a nagy többség hiszi, főleg ha nem is itt él.
26 Nem akartam kifejteni, hogy "miért nincs sok eszed", adtam neked némi gondolkodási időt, látom nem kattant nálad semmi, de a kérdező megválaszolta.
Nem kel ahhoz kimenned külföldre dolgozni, hogy lásd milyen árak, fizetések vannak kint. Elég a net és némi nyelvtudás. Aztán a többi matek.
Ebben nem segítek. Erőltesd meg kicsit az agyad!
Mi a rákért állsz belém? :D Honnan tudtam volna hogy nem munkásszállón élt odakint? :D Kicsit gondolkodj már, mielőtt nekimész valakinek ökörbarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!