Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most jöttem haza külföldről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jöttem haza külföldről 50 ezer euróval.Érdemes lenne társkeresésre fordítani hogy jó nőt találjak magam mellé?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele nem kevés pénz.10 év alatt spóroltam meg.

Kivettem egy albérletet most de mivel senkim nincs felraktam magam pár oldalra.

Igazából eddig kimaradt a társkeresés nekem mert csak a meló volt.

Ebből akartam megalapozni a jövőm ha vissza jövök magyarba.

Előbb egy nőt kellene magam mellé szerezni majd valami kisebb házat venni vagy lakást.

Ennyi pénzzel lesz esélyem valami normálisan kinéző erkölcsös dolgos lányt vagy nőt kifogni?

2020. okt. 10. 23:22
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
70%
Azt azért tegyük hozzá, hogy ez csak Magyarországon sok pénz. Itt Németországban nem sokra mész vele.
2020. okt. 11. 00:19
 12/35 anonim ***** válasza:
30%
Pontosabban mennél, mert ugye nem ott élsz.
2020. okt. 11. 00:20
 13/35 anonim ***** válasza:
61%
hmm... 10 év kellett hozzá? Én itthon 6 év alatt hoztam össze ennyit. Ha 360al szorozzuk meg az 18 millió forint. Valóban nem kevés pénz, de még én is problémába ütköztem a lakásárakkal. Ugye nem mindegy mit ajánlanak, mekkora összegért. Itt pluszban rájátszik az is, hogy nem kevés idődbe tellt összehozni ezt az összeget és egy lepusztult kislakásra, vagy házra áldozni vétek volna. Sasold a kínálatot, mert kitudja mikor fut be a jó "bolt", de vigyázz nehogy rossz üzletet csinálj!
2020. okt. 11. 00:40
 14/35 anonim ***** válasza:
80%
Én is úgy gondolom, hogy ne a pénzeddel akarj nőt szerezni. Normálisat úgy biztos nem fogsz találni. Plusz én nemcsak társkeresőn ismerkednék a helyedben, hanem a való életben is. Az általában jobban bejön, tisztelet a kivételnek.
2020. okt. 11. 00:44
 15/35 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem találsz kecót, fektesd állampapírba és hagyd euróban, mert a forint retek. Kivédheted vele az inflációt. Jobb, mintha csak ülnél a pénzeden.

18 millió 2,5% éves kamatra az 450ezer forint. Élj a lehetőséggel!

2020. okt. 11. 00:48
 16/35 anonim ***** válasza:
48%
Semmiképpen se. Ez sok pénz ahhoz, hogy elverd. Másrészt meg még végül kifognál egy aranyásót, aki lehúz, majd lelécel.
2020. okt. 11. 01:53
 17/35 anonim ***** válasza:
18%
Írj. 22 L
2020. okt. 11. 03:58
 18/35 anonim ***** válasza:
55%

Ez kb 17-18 millió Ft. Budapesten egy panel lakás 25 millió. Te meg még autót is akarsz meg nőre költeni.

Kevés ez hozza. Menj vissza még 10 évre gyűjteni.

2020. okt. 11. 05:59
 19/35 anonim ***** válasza:
77%
Attól tartok Budapest környékén ennyiből nem fogsz lakást, házat venni. Ahhoz még kell hitel. Ahhoz pedig jövedelem. Amennyiben csali kérdés megírhatád volt-e kapás
2020. okt. 11. 06:17
 20/35 anonim ***** válasza:
82%
Irányított provokatív kamu kérdés, eléggé érezhető. Még gyakorolj!
2020. okt. 11. 06:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!