Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy értem haza hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy értem haza hogy a férjem mindent nyitva hagyott a laptopon,kiderült hogy nővel chatel,csalt meg kivel mit írkált,otthagynátok azonnal?

Figyelt kérdés

Írt hogy mindjárt jön, elugrott gyors boltba, de én is hazaértem közben.nyitva volt a laptopon minden.Egy ideig álltam ott mert eddig sose nem néztem meg semmilyét. Most a kíváncsiság vezérelt,nem kellett volna.Jó hogy volt ott szék mert azonnal leültem amit láttam.

Emailek megnyitva facebook,rosszlnyos oldal a városunkra rákeresve rajta,pár lány ki is volt nézve.

Alkalmi partnerjei akivel csalt emailben messengeren egy másik fiúkról tartotta a kapcsolatot.

Gyerekeket már nem is hoztam haza az ovódából, anyumhoz mentünk.

Válni akarok de ő meg nem akar.

Mikor kérdezte miért mentem el, mondtam neki ott van minden alaptopon megnyitva amit évekig művelt a hátam mögött.

2020. nov. 7. 12:12
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
98%
20-as, és szerinted az idehányt szövegekből melyik civilizált? A mamahoteles lúzer vagy a kiöregedett vénlány? Szerintem nálatok nincs valami rendben a toronyban...
2020. nov. 7. 16:21
 22/40 anonim ***** válasza:
90%

Számomra olyan mintha a nő ügyei nélkül se lett volna igazi a kapcsolatotok. Mi az,hogy valami nyaralója is van?Ennyi idő alatt még azt sem tudod pontosan,hogy mi van a tulajdonában?Az autó kit érdekel? Az viszont fontos,hogy a lakás, amiben laktatok, kinek a tulajdonában van, és miért Te mentél el onnan a két gyerekkel?

Ha tényleg úgy gondolod,hogy véget vetsz a kapcsolatotoknak beszélj egy ügyvéddel,hogy tájékoztatást kapj az anyagiakra vonatkozóan. Csak anyukádra ne alapozz a két gyerekkel. Gyerektartás mindenképpen jár, + ha a lakás közös, akkor harcolj,hogy Te maradhass benne a gyerekekkel

2020. nov. 7. 17:51
 23/40 A kérdező kommentje:

Lakást ő vette hitelre, mert jól keres én nem kaptam olna anno mikor vettük, hitelt.

Anyja nevére íratta,mindenféle jogot, vagyis ő csak a hitelt vette fel rá, nem is a saját lakása,papíron.

van esze, anyjára ütött ,világ életében ú is ügyeskedett mindig.

2020. nov. 7. 17:56
 24/40 anonim ***** válasza:
77%

Tehát Neked semmid nincs. És mindebbe belementél úgy,hogy két gyereket vállaltál...

Te dolgoztál/dolgozol egyébként?

2020. nov. 7. 17:59
 25/40 anonim ***** válasza:
9%

#21 az én válaszom egyik általad kifogásolt kifejezést sem használta, tehát öngól. Érdemben pedig nem válaszoltál egyetlen érvre sem, csak *mások* formátumát kritizáltad.

#23 ez nem ügyeskedés, hiszen ő vette, a saját maga által megkeresett pénzéből. Te akarod elvinni onnan a gyerekeket anyád sufnijába/utcára. Nem értem miért nem volt jó az eddigi életetek folytatása, bőségben és kényelemben? A femikommandó kommentelőkkel ellentétben én jót akarok neked és a gyerekeidnek, ezért javaslom a helyzet megfontolását.

2020. nov. 7. 18:03
 26/40 anonim ***** válasza:
89%

Talán azért nem volt jó neki, mert kiderült, hogy egy hímk.-val él?

Te ezt elnéznéd a házastársadnak?

2020. nov. 7. 18:06
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

25-ös, csakhogy továbbra sem derült ki, mit tartasz civilizáltnak? Tehát nem öngól, mivel nem vagyok gondolatolvasó. Amúgy meg az milyen jóakarat, hogy éljen egy ilyen ember mellett, aki átverte, kisemmizte? Nem, ennél bármi jobb, inkább meneküljön el tőle..

Az, hogy te maradnál a te dolgod, akkor élj te hazugságban, önbecsapásban, ahol szép lassan megsemmisülsz emberileg és már nem fogod nőnek érezni magad. Nem szabad a kérdezőnek feláldoznia magát, a gyerekeket szerényebb körülmények között, szeretetben is fel lehet nevelni.

2020. nov. 7. 18:08
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
#25: Remélem, azt ilyen lazán veszed, ha évek óta csal a feleséged.
2020. nov. 7. 18:24
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
A férfi nem fog ezen az életmódján változtatni,ebben biztos vagyok. Azt is látni,hogy ez a kapcsolat eddig is felszínes volt. Én sem vagyok váláspárti,de így élni hosszú évekig lehetetlen. Gyerektartás jár,és egy ügyvéd biztos ki tud csikarni még +t is. A kérdező ha most támogatást kap az anyukájától menjen el dolgozni és próbálja meg a külön életet. Még alakulhat jó kapcsolata. Apuka pedig vegye ki a részét a gyerekek neveléséből.
2020. nov. 7. 18:33
 30/40 anonim ***** válasza:
21%

#29 konkrétan EDDIG így éltek hosszú évek óta, gond nélkül.

Ha néha dug valakivel a feleségem, az nem zavar, csak védekezzen. Én is fogok néha másokkal, mert nem azért van egy darab életem hogy börtönben éljem le. Egyébként is nyitott kapcsolatban élek, és sokkal boldogabb vagyok mint bármelyik barátom bármilyen komolyságú kapcsolatban. Javasolnám mindannyiótoknak az alternatívák végiggondolását.

Én ha gyerek lennék, sokkal inkább egy feszkótól mentes, létbiztonsággal járó házaspár gyerekeként nőnék fel, ahol apuci és anyuci néha kiélvezi az életet, mint egy lélekroncs hisztis csóró nő anyjának kisszobájában.

Nem biztos hogy mindenki így van ezzel. De talán képesek vagytok más perspektívák befogadására, a lepontozás gomb nyomogatása mellett. Amennyiben nem, úgy sajnálom, nem az én veszteségem.

2020. nov. 7. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!