Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy értem haza hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy értem haza hogy a férjem mindent nyitva hagyott a laptopon,kiderült hogy nővel chatel,csalt meg kivel mit írkált,otthagynátok azonnal?

Figyelt kérdés

Írt hogy mindjárt jön, elugrott gyors boltba, de én is hazaértem közben.nyitva volt a laptopon minden.Egy ideig álltam ott mert eddig sose nem néztem meg semmilyét. Most a kíváncsiság vezérelt,nem kellett volna.Jó hogy volt ott szék mert azonnal leültem amit láttam.

Emailek megnyitva facebook,rosszlnyos oldal a városunkra rákeresve rajta,pár lány ki is volt nézve.

Alkalmi partnerjei akivel csalt emailben messengeren egy másik fiúkról tartotta a kapcsolatot.

Gyerekeket már nem is hoztam haza az ovódából, anyumhoz mentünk.

Válni akarok de ő meg nem akar.

Mikor kérdezte miért mentem el, mondtam neki ott van minden alaptopon megnyitva amit évekig művelt a hátam mögött.

2020. nov. 7. 12:12
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
96%

Válj el, mert átvert téged, és lelkiismeret nélkül tette veled mindezt.

Ne foglalkozz vele többé!

2020. nov. 7. 13:15
 12/40 A kérdező kommentje:

35 éves vagyok ő 34F.

Emaileket visszanézve némelyik nő több éve megvolt neki,néha néha talizgattak.

üzletkötő a férjem össze vissza mászkált az országban.

Néha hétvégente is.

Most már értem mik voltak ezek a kimaradások.

4 és 6 éves gyerkőc van.

Egyedül elég nehezen tudnék megélni max anyumnál.

Kocsi is az övé de úgy vette hogy direkt az anyja nevére íratta, lehet már akkor gondolt arra ha válunk ne legyen hozzá közöm.

Elég jó kocsija van, nekem alig engedte vezetni .Audi 2015 évjárat A6.

Valami nyaralója is van, örökölte az apja után szerintem oda hordta a nőket mert sok emailben találtam erre utalást.

Engem egyszer vitt el oda, mert azt mondta eladni akarja és árulja, néha ezért kellett elmennie hogy a vevőkkel talizzon mert nem ingatlanos árulta.

2020. nov. 7. 13:19
 13/40 anonim ***** válasza:
98%

Átvert téged, és ezek szerint lebukott.

Örülj neki hogy észrevetted.

Ha nem veszed észre, elképzelhető hogy évekig még rezzenéstelen arccal átver téged, dolgozni mentem címszóval elmegy egész hétvégén egy csajjal a netes társkereső oldalról a ,,nyaralóba,,.

Láttam már ilyen esetet...

Tedd fel magadnak a kérdést? Kell ez neked?

2020. nov. 7. 13:23
 14/40 anonim ***** válasza:
97%
Egy csajjal akit a netes társkereső oldalon ismert meg*
2020. nov. 7. 13:24
 15/40 anonim ***** válasza:
8%
Hat cicaful.... Az Audis uzletkoto menocsavon osztozni kell, sajnos...... :(
2020. nov. 7. 13:49
 16/40 anonim ***** válasza:
5%
A femikommandó szépen lepontoz minden ellenvéleményt, ettől még továbbra is igaz ami igaz. Eddig is eléltél így, ergó nincs negatív következménye rád nézve, hogy ő kivel dug. Ez nem férfi-női kérdés, akár lehetne nő is az illető, akkor is ezt mondanám. Más kérdés hogy úgy fest a történetben a férfi gazdag, sikeres, jól kereső, a nő pedig mehet a gyerekkel anyu kisszobájába nyomorogni. Én nem akarnék ilyen életet sem magamnak, sem a gyerekmnek, inkább megdumálnám a párommal hogy mindenki érezze jól magát néha, és kész. Nem kell a dráma.
2020. nov. 7. 14:40
 17/40 anonim ***** válasza:
6%
Ez a szegény hülye azthitte hogy jár neki állandóra egy 3-4 szinttel felette lévő alfa görény. Majd biztos hű lesz egy kiöregedő vénlányhoz LOL.
2020. nov. 7. 15:25
 18/40 anonim ***** válasza:
2%
Ráadásul hazafutott az anyukájához. Erre mondják hogy mamahoteles lúzer.
2020. nov. 7. 15:25
 19/40 anonim ***** válasza:
98%
A gusztustalan hányadékok ellentámadásba kezdtek...
2020. nov. 7. 15:57
 20/40 anonim ***** válasza:
5%

A civilizált vélemény kifejtés számodra ellentámadás? Elég szomorú, beszűkült világban élhetsz.

2020. nov. 7. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!