Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó ez a netes társkeresőkön (pl tinder, badoo), hogy a kissé már öregecske 30-s nők felraknak, pl 5-8 évvel ezelőtti, fotót, vagy pár távolabbit, ahol jól néznek ki jó ruhában, ha meg kérsz közelebbit, akkor szinte megijedsz tőlük, mert olyan?
A 35 éves az neked már greni, akkor hogy lehettél bele szerelmes?
Amúgy olyan vagy mint a magyar férfiak többsége, bányarém fejjel, igénytelen külsővel fanyalog a nőkre, mindbe csak a hibát keresi és nem felel meg senki, csak a nagy igények vannak meg a krvak/jobb keze esténként.
"Szép nőkhöz vagy jól kell kinézni vagy pénzesnek kell lenni. Mondom ezt nőként."
Nekem tetszik ez a női mondás.
De ha ez a két fő választási szempont, akkor ugye nyafi sincs, hogy a szép pasi félrekúr, a pénzes pasi meg a megvásárolt tulajdonának tekint?
Csak azért kérdezem, mert azt látom gyakran, hogy valóban a kocsi, a karizom, vagy a pofi alapján megy a döntés, aztán pár évvel később itt megy a nyafogás, hogy minden férfi szemét, mert elhagyott egy gyerekkel, vagy beleszólásom nincs a saját életembe.
Mert ugye a szép nőhöz nem rendesnek, kedvesnek, hűségesnek kell lenni, hanem pénzesnek vagy jóképűnek :D
Tételezzük fel, hogy nem rosszindulató troll a kérdező.
Némelyik nő is érdekes ismerkedés terén. Egy régi randevúm jutott eszembe.
Társkeresőn ráírtam egy negyvenes nőre. Jól nézett ki. A képe? Na mondom ezzel kicsit csalt. 30-nak nem nézett ki rajta.
A randevún nem ismertem volna fel, ha nem ő jön hozzám. Nem tudtam eldönteni 60-as vagy hetvenes.
Kíváncsi voltam milyen lelkivilága lehet. Meghívtam egy kávéra. Inteligensnek, normálisnak tűnt. A taktika bejött-e neki egyszer is?
A kérdező esete más kontextusból: Tinderen rengeteg gyönyörű nő van. Na azokkal nincs matcsh. Ekkor lejjebb teszi a lécet. Kíváncsi az ember.
Elkezd mindenkit jobbra húzni, hogy megtudja hol a helye a nők rangsorában. Megtudja. Utána csodálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!