Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jó ez a netes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez a netes társkeresőkön (pl tinder, badoo), hogy a kissé már öregecske 30-s nők felraknak, pl 5-8 évvel ezelőtti, fotót, vagy pár távolabbit, ahol jól néznek ki jó ruhában, ha meg kérsz közelebbit, akkor szinte megijedsz tőlük, mert olyan?

Figyelt kérdés
mert olyan ráncos 10 ből 8, meg olyan táskás a szemük, olyan petyhüdt az arcuk, hogy az 55 éves édesanyám szebb náluk kis túlzással. És nem, nagyon nem a 30-as nők ellen irányul a kérdés, hanem ezt látom, most hogy 3 hete társkeresőn vagyok. Én sem vagyok adonisz, de ennyire nem trágya még az arcom 34 évesen sem, mint a szintén 30 as nőké. Reggel meg, inkább nem is mondod mi lenne, ha egy férfi mellett ébrednének, azt hinné az ember, hogy múmiák. De bezzeg igényeik vannak, legyél mérnök, lágy jóképű akkor is, ha nekik már a sok smink sem segít.
2020. nov. 1. 12:29
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:
Nem korfüggő a dolog. Pl mikor 29 voltam, 1.5 évig szerelmes voltam a 35 éves munkatársnőmbe.
2020. nov. 1. 18:40
 52/60 anonim ***** válasza:
60%

A 35 éves az neked már greni, akkor hogy lehettél bele szerelmes?

Amúgy olyan vagy mint a magyar férfiak többsége, bányarém fejjel, igénytelen külsővel fanyalog a nőkre, mindbe csak a hibát keresi és nem felel meg senki, csak a nagy igények vannak meg a krvak/jobb keze esténként.

2020. nov. 1. 22:10
 53/60 A kérdező kommentje:
köszi, de nem vagyok bányarém.
2020. nov. 2. 11:11
 54/60 anonim ***** válasza:
Minden más meg stimmel, mi?
2020. nov. 2. 12:20
 55/60 A kérdező kommentje:
Hülyének sem gondolom magamat, van 3 diplomám (persze nem mérnöki, de itt is kieset a 68% menet közben, szóval nem adták ingyen). De egy diploma soha sem minősít egy embert értelmileg, ezt én is tudom, max annyit jelent, hogy olvasott valamilyen szinten az adott témában...
2020. nov. 2. 12:32
 56/60 anonim ***** válasza:
Szép nőkhöz vagy jól kell kinézni vagy pénzesnek kell lenni. Mondom ezt nőként.
2020. nov. 2. 13:02
 57/60 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a nőknél nem lehet tudni, hogyan kell kinéznie a pasinak, mert elborult agyuk van. Egy férfinál be lehet lőni a nőt, hogy milyen legyen, aki szép. Inkább a nőknél a vagányság van, pl. Belmondó nem volt szép, de imádták a nők, mert belevaló volt. Úgy gondolom a karizma a legfontosabb, pénzes, puhány gazdag mellett meg nem boldogok, úgyis néznek valakit szeretőnek.
2020. nov. 3. 21:05
 58/60 anonim ***** válasza:

"Szép nőkhöz vagy jól kell kinézni vagy pénzesnek kell lenni. Mondom ezt nőként."

Nekem tetszik ez a női mondás.

De ha ez a két fő választási szempont, akkor ugye nyafi sincs, hogy a szép pasi félrekúr, a pénzes pasi meg a megvásárolt tulajdonának tekint?

Csak azért kérdezem, mert azt látom gyakran, hogy valóban a kocsi, a karizom, vagy a pofi alapján megy a döntés, aztán pár évvel később itt megy a nyafogás, hogy minden férfi szemét, mert elhagyott egy gyerekkel, vagy beleszólásom nincs a saját életembe.

Mert ugye a szép nőhöz nem rendesnek, kedvesnek, hűségesnek kell lenni, hanem pénzesnek vagy jóképűnek :D

2020. nov. 4. 07:52
 59/60 anonim ***** válasza:

Tételezzük fel, hogy nem rosszindulató troll a kérdező.

Némelyik nő is érdekes ismerkedés terén. Egy régi randevúm jutott eszembe.

Társkeresőn ráírtam egy negyvenes nőre. Jól nézett ki. A képe? Na mondom ezzel kicsit csalt. 30-nak nem nézett ki rajta.

A randevún nem ismertem volna fel, ha nem ő jön hozzám. Nem tudtam eldönteni 60-as vagy hetvenes.

Kíváncsi voltam milyen lelkivilága lehet. Meghívtam egy kávéra. Inteligensnek, normálisnak tűnt. A taktika bejött-e neki egyszer is?

A kérdező esete más kontextusból: Tinderen rengeteg gyönyörű nő van. Na azokkal nincs matcsh. Ekkor lejjebb teszi a lécet. Kíváncsi az ember.

Elkezd mindenkit jobbra húzni, hogy megtudja hol a helye a nők rangsorában. Megtudja. Utána csodálkozik.

2020. nov. 4. 09:30
 60/60 A kérdező kommentje:
De az mas kerdes h neten alig huznak jobbra a nok pasikat, de eloben siman adnak eselyt. Olyan pasikat latok csinos nokkel sokszor, h ilyennek tarskereson semmi eselye egy matchre sem akarmilyen novel sem
2020. nov. 4. 11:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!