Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó ez a netes társkeresőkön (pl tinder, badoo), hogy a kissé már öregecske 30-s nők felraknak, pl 5-8 évvel ezelőtti, fotót, vagy pár távolabbit, ahol jól néznek ki jó ruhában, ha meg kérsz közelebbit, akkor szinte megijedsz tőlük, mert olyan?
Figyelt kérdés
mert olyan ráncos 10 ből 8, meg olyan táskás a szemük, olyan petyhüdt az arcuk, hogy az 55 éves édesanyám szebb náluk kis túlzással. És nem, nagyon nem a 30-as nők ellen irányul a kérdés, hanem ezt látom, most hogy 3 hete társkeresőn vagyok. Én sem vagyok adonisz, de ennyire nem trágya még az arcom 34 évesen sem, mint a szintén 30 as nőké. Reggel meg, inkább nem is mondod mi lenne, ha egy férfi mellett ébrednének, azt hinné az ember, hogy múmiák. De bezzeg igényeik vannak, legyél mérnök, lágy jóképű akkor is, ha nekik már a sok smink sem segít.2020. nov. 1. 12:29
1/60 anonim válasza:
De tudnék értékelni egy kissé már öregecske 30-as nőt! Hagyd a társkeresőket, ha bosszantanak!
2/60 anonim válasza:
"de ennyire nem trágya még az arcom 34 évesen sem, mint a szintén 30 as nőké"
Csak hiszed. Magát mindenki másképpen látja.
3/60 anonim válasza:
30 -as nő mióta öregecske ? :O
48 evesen sem erzem magam öregnek !
Keress egy tinit, neki mondjuk meg lehet te leszel a telapó ;)
4/60 A kérdező kommentje:
Aztán majd jönnek a 30-as, sőt 40-es nők, hogy ők jobban tetszenek a férfiaknak, mint valaha (persze, ha az 55 éves Jóska bácsi szava számít, hogy szíp vagy kisjányom), én meg jobb pasi vagyok, mint Brad Pitt :)
2020. nov. 1. 12:36
5/60 A kérdező kommentje:
Csak hiszed. Magát mindenki másképpen látja.
Szerintem mindenki reálisan látja magát
2020. nov. 1. 12:36
6/60 Noren1989 válasza:
Nos, igazàból egyszerű a vàlaszod. Ők csak egot polírozni vannak fenn.
7/60 anonim válasza:
Kérdező, elmondanám, hogy 36 évesen jobban néztem ki, mint az érettségi tablómon.
(Nem mellesleg most sincs egy ráncom sem, ilyen a családi genetikánk).
N/48
8/60 anonim válasza:
"Szia anyuka. De 30 felett már középkorú, öregedő félben lévőek sajna"
Ja. Mondja az incel kisfiú, aki még p...nát sem látott, csak fényképen:DDDDDDD
9/60 anonim válasza:
Megjött a napi incel hülyegyerek kérdés.
10/60 anonim válasza:
Férfiként írok: amíg másokat öregecskének hívsz stb, nem tiszteled őket, addig lehet nem érdemes társat keresned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!