Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jó ez a netes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez a netes társkeresőkön (pl tinder, badoo), hogy a kissé már öregecske 30-s nők felraknak, pl 5-8 évvel ezelőtti, fotót, vagy pár távolabbit, ahol jól néznek ki jó ruhában, ha meg kérsz közelebbit, akkor szinte megijedsz tőlük, mert olyan?

Figyelt kérdés
mert olyan ráncos 10 ből 8, meg olyan táskás a szemük, olyan petyhüdt az arcuk, hogy az 55 éves édesanyám szebb náluk kis túlzással. És nem, nagyon nem a 30-as nők ellen irányul a kérdés, hanem ezt látom, most hogy 3 hete társkeresőn vagyok. Én sem vagyok adonisz, de ennyire nem trágya még az arcom 34 évesen sem, mint a szintén 30 as nőké. Reggel meg, inkább nem is mondod mi lenne, ha egy férfi mellett ébrednének, azt hinné az ember, hogy múmiák. De bezzeg igényeik vannak, legyél mérnök, lágy jóképű akkor is, ha nekik már a sok smink sem segít.
2020. nov. 1. 12:29
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
69%
Akkor sajnos örökre egyedül maradsz, mert egy érett felfogású nő nem fog szóba állni egy 34 éves hisztis óvódással.
2020. nov. 1. 15:26
 42/60 anonim ***** válasza:

Muti már képet magadról.

És az ne kamu stock photo legyen, mint a nő.

2020. nov. 1. 15:34
 43/60 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező menthetetlen lúzer vagy. Fogj kezet a Balázskával.

25/N

2020. nov. 1. 15:42
 44/60 A kérdező kommentje:
mióta kamu a nő? írj prvibe, megmutatom h nem az
2020. nov. 1. 15:46
 45/60 anonim ***** válasza:
88%
Ez kb. olyan ráncos,mint egy 52 éves.
2020. nov. 1. 16:27
 46/60 A kérdező kommentje:
:D és nem egy ilyen van fent, 30+ évesen, akik ilyesmik.
2020. nov. 1. 17:15
 47/60 anonim ***** válasza:

"Nem ezt látom, havonta szólítok le"

De hát mégsem kellesz nekik, hiszen nincs párod. Hamar kirúgnak, miután kipróbálták milyen a bácsival, és hát nem bejövős.

2020. nov. 1. 17:23
 48/60 A kérdező kommentje:
nem szoktak bácsizni a lányok sem, max némelyik magázik engem, de tiszteletből-mert felnéz rám és meg akar csókolni. Volt már ilyenre precedens. De nem nekem valók már a tini lányok, ezt én is jól tudom, nem vagyok már 20 éves én sem...
2020. nov. 1. 17:29
 49/60 anonim ***** válasza:
Minek írjak neked, el tudod anélkül is küldeni. Rajta. És magadat is.
2020. nov. 1. 17:33
 50/60 anonim ***** válasza:
Oké, azt már olvastuk, hogy a 30 feletti nők miért nem kellenek neked. Azt is megtudtuk, hogy a 25 év alattiak miért nem felelnek meg veled. Halljuk, mi a gondod a 25-30 közötti korosztállyal!
2020. nov. 1. 18:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!