Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jó ez a netes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez a netes társkeresőkön (pl tinder, badoo), hogy a kissé már öregecske 30-s nők felraknak, pl 5-8 évvel ezelőtti, fotót, vagy pár távolabbit, ahol jól néznek ki jó ruhában, ha meg kérsz közelebbit, akkor szinte megijedsz tőlük, mert olyan?

Figyelt kérdés
mert olyan ráncos 10 ből 8, meg olyan táskás a szemük, olyan petyhüdt az arcuk, hogy az 55 éves édesanyám szebb náluk kis túlzással. És nem, nagyon nem a 30-as nők ellen irányul a kérdés, hanem ezt látom, most hogy 3 hete társkeresőn vagyok. Én sem vagyok adonisz, de ennyire nem trágya még az arcom 34 évesen sem, mint a szintén 30 as nőké. Reggel meg, inkább nem is mondod mi lenne, ha egy férfi mellett ébrednének, azt hinné az ember, hogy múmiák. De bezzeg igényeik vannak, legyél mérnök, lágy jóképű akkor is, ha nekik már a sok smink sem segít.
2020. nov. 1. 12:29
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
Ez engem qrvára nem érdekel, nem cáfol semmit.
2020. nov. 1. 14:17
 32/60 A kérdező kommentje:
én még olyat nem láttam aki 40 évesen is úgy nézzen ki, mint 25 évesen. Hiába mondja itt az oldalon minden nő, hogy ő még jobban néz ki mint 10 éve, ez nem így van. Van persze 100 ból 1 aki igen, de kizárt h az összes 100 ból 1 típusú nő a gykn gyűlt volna össze kupaktanácsot tartani, hogy mi a titkunk, hogy 40-45 évesen is rólunk álmodnak a pasik és nem a 25 alattiakról...
2020. nov. 1. 14:20
 33/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 20 évesen ami nem tetszett, manapság kezd bejönni így 30 felett. Már inkább az egészséges, akár pici túlsúly tetszik jobban, nem a nagyon vékony 45kg-os csajok. És a szem körüli apró szarkalábak különösen mosolygásnál adnak valami különös vonzerőt a nőknek szerintem, sokkal "emberibbek", mint a szétretusált képes emberkék.
2020. nov. 1. 14:21
 34/60 anonim ***** válasza:
75%

Te nem vagy 100-as! Egy 30-as nő öreg???

Mintha azt mondanád, hogy akkor egy nőnek 20-30 között van értéke, utána a kutyának sem kell...

2020. nov. 1. 14:26
 35/60 anonim ***** válasza:
42%
25-26 éves való hozzád.
2020. nov. 1. 14:29
 36/60 A kérdező kommentje:
nem öreg, csak már nem vonzó. A kettő között brutális különbség van.
2020. nov. 1. 14:31
 37/60 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, hogy van olyan opció, hogy beállítod, hogy milyen korosztállyal akarsz ismerkedni? Vagy kiírod, hogy 30 feletti nyanyák kerüljenek. Ez olyan, mintha és bemennék a vegán étterembe, és hisztiznék, hogy nincs hús az étlapon. Vagy a cipőboltban 36-os cipőt kérek, pedig 38-as a lábam, aztán panaszkodok, hogy szorít.
2020. nov. 1. 14:40
 38/60 anonim ***** válasza:
100%

"Nem ezt látom, havonta szólítok le 18-25 közötti nőket és bizony van ám 10 ből 1 csinos, aki szóba áll velem és akár van is folytatás. Szóval nem úgy van az , mint te hiszed"

Igen, nagyon hihető, hogy a 25 év alatti csinos lányok szóba állnak veled, erre te a társkeresőn 30-as nőknek kuncsorogsz fényképért.

2020. nov. 1. 14:49
 39/60 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon hihető, hogy a 25 év alatti csinos lányok szóba állnak veled, erre te a társkeresőn 30-as nőknek kuncsorogsz fényképért.

Szeretem az érettebb felfogást és keresem a 30 éves csinos nőt, aki még érett is. Nemcsak a 25 alatti jöhet szóba, habár szexuálisan azok vonzóbbak. Meglepődtél?

2020. nov. 1. 14:52
 40/60 anonim ***** válasza:

# 28

Ez biztos nem egy 32 éves nő, inkább annyinak hazudja magát.

2020. nov. 1. 15:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!