Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó ez a netes társkeresőkön (pl tinder, badoo), hogy a kissé már öregecske 30-s nők felraknak, pl 5-8 évvel ezelőtti, fotót, vagy pár távolabbit, ahol jól néznek ki jó ruhában, ha meg kérsz közelebbit, akkor szinte megijedsz tőlük, mert olyan?
Ja bocs, nem te vagy 48.
A lényegen nem változtat, férfiak többsége is csúszik lefelé a létrán 35 felett. Elég sokan meg még anyunál laknak, keresnek 140 ezret, mert semmi fejlődésre való hajlam nincs bennük. Aztán megy itt is a sipakolás, hogy azok a csúnya nők... Közbe átsem látja, hogy saját maga egy besavanyodott.... Nem írom inkabb mi.
N
Ja és ha 10-ből 1-el van folytatás, akkor minek is vagy társkeresőn? 🤔
N
29 vagyok és pont ugyanolyan ráncok/táskák terén az arcom, mint 20-22 évesen. Nem hiszem hogy pár éven belül hirtelen összecsoffad.
Ha szingli lennék, akkor viszont az életben soha nem kellene olyan "férfi", aki öregecskének nevez 30-as nőket. Bármiben mernék fogadni, hogy hozzám képest meg az ilyen a trágya.
"29 vagyok és pont ugyanolyan ráncok/táskák terén az arcom, mint 20-22 évesen. Nem hiszem hogy pár éven belül hirtelen összecsoffad."
Érdekes, szó szerint ezt állítja a 40 éves barátnőm is... Mondjuk rá sem igaz, de attól ő még az életére esküszik, hogy ez így van
Na itt van pl, direkt kivágtam minden részletet. De 32 éves nő, nagyon csinos amúgy távolról, jó ruha. Közelebbi képen meg...
A homlokát és az arcát inkább nem is mutatom.
"Érdekes, szó szerint ezt állítja a 40 éves barátnőm is... Mondjuk rá sem igaz, de attól ő még az életére esküszik, hogy ez így van"
Csakhogy nálam nem csak én gondolom, hanem mindenki és képpel is tudom bizonyítani.
"Csakhogy nálam nem csak én gondolom, hanem mindenki és képpel is tudom bizonyítani."
szó szerint ezt mondja ő is! komolyan, ha nem mondod az életkorod azt hinném, hogy ő vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!