Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jó ez a netes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez a netes társkeresőkön (pl tinder, badoo), hogy a kissé már öregecske 30-s nők felraknak, pl 5-8 évvel ezelőtti, fotót, vagy pár távolabbit, ahol jól néznek ki jó ruhában, ha meg kérsz közelebbit, akkor szinte megijedsz tőlük, mert olyan?

Figyelt kérdés
mert olyan ráncos 10 ből 8, meg olyan táskás a szemük, olyan petyhüdt az arcuk, hogy az 55 éves édesanyám szebb náluk kis túlzással. És nem, nagyon nem a 30-as nők ellen irányul a kérdés, hanem ezt látom, most hogy 3 hete társkeresőn vagyok. Én sem vagyok adonisz, de ennyire nem trágya még az arcom 34 évesen sem, mint a szintén 30 as nőké. Reggel meg, inkább nem is mondod mi lenne, ha egy férfi mellett ébrednének, azt hinné az ember, hogy múmiák. De bezzeg igényeik vannak, legyél mérnök, lágy jóképű akkor is, ha nekik már a sok smink sem segít.
2020. nov. 1. 12:29
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
62%

Ja bocs, nem te vagy 48.

A lényegen nem változtat, férfiak többsége is csúszik lefelé a létrán 35 felett. Elég sokan meg még anyunál laknak, keresnek 140 ezret, mert semmi fejlődésre való hajlam nincs bennük. Aztán megy itt is a sipakolás, hogy azok a csúnya nők... Közbe átsem látja, hogy saját maga egy besavanyodott.... Nem írom inkabb mi.

N

2020. nov. 1. 13:32
 22/60 anonim ***** válasza:
59%

Ja és ha 10-ből 1-el van folytatás, akkor minek is vagy társkeresőn? 🤔

N

2020. nov. 1. 13:34
 23/60 anonim ***** válasza:
90%
Ott a kulcs #22 harmadik mondatában! A lényeg; hogy mennyit keresnek!!!!!
2020. nov. 1. 13:34
 24/60 anonim ***** válasza:
68%

29 vagyok és pont ugyanolyan ráncok/táskák terén az arcom, mint 20-22 évesen. Nem hiszem hogy pár éven belül hirtelen összecsoffad.

Ha szingli lennék, akkor viszont az életben soha nem kellene olyan "férfi", aki öregecskének nevez 30-as nőket. Bármiben mernék fogadni, hogy hozzám képest meg az ilyen a trágya.

2020. nov. 1. 13:40
 25/60 A kérdező kommentje:
16-os nagyon betalált, én is ezt látom. Aki meg grenit írt, annak is járt a pacsi
2020. nov. 1. 13:48
 26/60 anonim ***** válasza:
20%

"29 vagyok és pont ugyanolyan ráncok/táskák terén az arcom, mint 20-22 évesen. Nem hiszem hogy pár éven belül hirtelen összecsoffad."

Érdekes, szó szerint ezt állítja a 40 éves barátnőm is... Mondjuk rá sem igaz, de attól ő még az életére esküszik, hogy ez így van

2020. nov. 1. 13:49
 27/60 A kérdező kommentje:

Na itt van pl, direkt kivágtam minden részletet. De 32 éves nő, nagyon csinos amúgy távolról, jó ruha. Közelebbi képen meg...

[link]

A homlokát és az arcát inkább nem is mutatom.

2020. nov. 1. 13:58
 28/60 A kérdező kommentje:
és nem egy ilyen van, hanem 10 ből 7 már ilyen 30 felett, csak ugye ők erre azt mondják hogy ,,jobban nézek ki mint évesen, nem igaz". Hát nem
2020. nov. 1. 13:59
 29/60 anonim ***** válasza:
71%

"Érdekes, szó szerint ezt állítja a 40 éves barátnőm is... Mondjuk rá sem igaz, de attól ő még az életére esküszik, hogy ez így van"

Csakhogy nálam nem csak én gondolom, hanem mindenki és képpel is tudom bizonyítani.

2020. nov. 1. 14:08
 30/60 anonim ***** válasza:

"Csakhogy nálam nem csak én gondolom, hanem mindenki és képpel is tudom bizonyítani."

szó szerint ezt mondja ő is! komolyan, ha nem mondod az életkorod azt hinném, hogy ő vagy...

2020. nov. 1. 14:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!