Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fèrfiak, ti hogyan szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfiak, ti hogyan szoktatok erősködni, hogy ha egy nőnek nem jöttök be (elutasít titeket), de ti mègis őt akarjátok es le sem szálltok róla? Hogy veszítek rá, h engedjen a makacsságából?

Figyelt kérdés
En soha nem adom fel. Ezt tanultam az elettől. Mindig van valami kis finesz, amivel ra lehet venni egy szingli nőt, h beadja a derekát, akkor is irtózik tőlem.
2020. okt. 29. 08:32
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Az fáj nekem, hogy nem érted meg, hogy van az, akinél a nem az tényleg nem, meg akinél meg tudod változtatni ezt. De nekem nem lennél szimpi azzal, hogy erőszakos vagy és nem tisztelsz meg azzal, hogy a döntésem elfogadod. A te akaratod miért állna az enyém felett? Én nem kívánok áltatni senkit, nézd így. Nem játszadozom, megmondom, hogy kinek van esélye, kinek nincs. S engem nincs az az erő, ami meg tud győzni, így hát hidd el nekem, hogy van nő, akinek nem szimpatikus ez a hozzáállás, amit képviselsz.
2020. nov. 3. 20:54
 32/32 A kérdező kommentje:
Jol van na. Te vagy a tu a szenakazalban.
2020. nov. 3. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!