Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fèrfiak, ti hogyan szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfiak, ti hogyan szoktatok erősködni, hogy ha egy nőnek nem jöttök be (elutasít titeket), de ti mègis őt akarjátok es le sem szálltok róla? Hogy veszítek rá, h engedjen a makacsságából?

Figyelt kérdés
En soha nem adom fel. Ezt tanultam az elettől. Mindig van valami kis finesz, amivel ra lehet venni egy szingli nőt, h beadja a derekát, akkor is irtózik tőlem.
2020. okt. 29. 08:32
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
a nem az mindig igen lesz később, ha orrvérzésig űzöd az adott nőt, amíg bele nem rokkan az elutasításodba és nem ad esélyt.
2020. nov. 3. 12:31
 22/32 A kérdező kommentje:
nekem többször volt ilyen, azért írom
2020. nov. 3. 12:31
 23/32 anonim ***** válasza:
Ahham. Hát, én lány vagyok és biztos állíthatom, hogy nincsen olyan, hogy mindig. Engem egyszer űzött valaki és letiltottam meg távoltartási engedélyt kértem rá. Csak azért írom.
2020. nov. 3. 15:45
 24/32 anonim ***** válasza:

Megerősíteném a 23-as válaszát.

Ha engem valaki orrvérzésig űzne akkor előbb kérek távol tartási végzést minthogy esélyt adok az illetőnek.

2020. nov. 3. 15:51
 25/32 A kérdező kommentje:

meg távoltartási engedélyt kértem rá.

Semmit sem ér, simán mentem volna a pasi helyében érted és vittelek volna a barlangomba :D

2020. nov. 3. 16:38
 26/32 A kérdező kommentje:

23/25 anonim ***** válasza:

Ahham. Hát, én lány vagyok és biztos állíthatom, hogy nincsen olyan, hogy mindig. Engem egyszer űzött valaki és letiltottam meg távoltartási engedélyt kértem rá. Csak azért írom.

ma 15:45

Privát üzenet

Szerinted a válasz nem hasznos.

24/25 anonim ***** válasza:

Megerősíteném a 23-as válaszát.

Ha engem valaki orrvérzésig űzne akkor előbb kérek távol tartási végzést minthogy esélyt adok az illetőnek.

Mi ez a rohadt öntudat a semmire? Inkább örüljetek, hogy valaki odavan értetek, buták vagytok.

2020. nov. 3. 16:39
 27/32 anonim ***** válasza:
Rohadt öntudat? Hadd döntsem már el, hogy ki kell nekem. Akkora egód van, csodálom, hogy még beférsz egy házba. Ha valakinek nem kellesz, hát nem kellesz. Szánalmas vagy, amúgy ha odamész végzés ellenére rád lehet hívni a rendőrt.. Érzelmi intelligenciád merre kószál, kedves kérdező?
2020. nov. 3. 17:29
 28/32 A kérdező kommentje:
hívhatsz akárkit, már nem leszek ott mikor jön és akkor leshetsz.
2020. nov. 3. 17:40
 29/32 anonim ***** válasza:
Oké. Megértettem, hogy milyen szellemi szinten állsz. Én léptem.
2020. nov. 3. 20:26
 30/32 A kérdező kommentje:
most fáj neked, ha a pasi nem adja fel könnyen és próbálkozik? Tudom én is hol a határ, de addig mindig beadja a derekát az adott nő és megkedvel menet közben.
2020. nov. 3. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!