Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak, ti hogyan szoktatok erősködni, hogy ha egy nőnek nem jöttök be (elutasít titeket), de ti mègis őt akarjátok es le sem szálltok róla? Hogy veszítek rá, h engedjen a makacsságából?
Megerősíteném a 23-as válaszát.
Ha engem valaki orrvérzésig űzne akkor előbb kérek távol tartási végzést minthogy esélyt adok az illetőnek.
meg távoltartási engedélyt kértem rá.
Semmit sem ér, simán mentem volna a pasi helyében érted és vittelek volna a barlangomba :D
23/25 anonim ***** válasza:
Ahham. Hát, én lány vagyok és biztos állíthatom, hogy nincsen olyan, hogy mindig. Engem egyszer űzött valaki és letiltottam meg távoltartási engedélyt kértem rá. Csak azért írom.
ma 15:45
Privát üzenet
Szerinted a válasz nem hasznos.
24/25 anonim ***** válasza:
Megerősíteném a 23-as válaszát.
Ha engem valaki orrvérzésig űzne akkor előbb kérek távol tartási végzést minthogy esélyt adok az illetőnek.
Mi ez a rohadt öntudat a semmire? Inkább örüljetek, hogy valaki odavan értetek, buták vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!