A shiba inu makacsságának leküzdésében segíthet egy profi kutya tréner?
Nem az olyan.
De minek veteted, ha nem tudod elfogadni?
Mer nem jo neked egy normalis higgadt oruovedo kutya(dobermann,roti vagy amstaff)??? A roti es amstaff jiggadtabb. Szepen teljesitik a parancsot. Kedvesen jutifalatokkal tanutottam en is. A villamoson ment vkihez spannolni,en nem akartam es futtyentettem es abbahagyta. Wow . Nezett mindenki,milyen szofogado. Csak jutfalattam tanitottam. Soha nem vertem meg. (Jutfalat,nyers szarvashus,nyershal,nem a szaraztap meg tarsai)
Ha kicsit akarsz ott van az angol staffordshire terrier. Majdnem akkora ,’mint a shiba,de fegyelmezett,figyeli a parancsod. Ha kutyakka valo jatekrol van szo,ezek is jatszanak aranyosan! Birkoznak is.
Kinek kell egy shiba inu ugrandozasa meg engedelmetlensege? Egy sibai uval mar ugyanezt nem lehet eljatszani. Azza vert szenvedsz es nem lesz olyan fegyelmezett.
Egy tréner nem fogja megoldani. Neked kell megtanulnod, hogy legyél következetes, hogy tartasd be vele a szabályokat.
A kutya iskola jobb megoldás lenne mert ott elsősorban a gazdikat tanítják mit hogyan kell. De onnantól már csak rajtad áll milyen szinten gyakorlod be a dolgokat a kutyáddal. Makacs kutyával szemben neked még makacsabbnak kell lenned és ragaszkodnod ahhoz, hogy ha mondasz valamit az úgy is legyen. Nem hagysz rá semmit. Ha nem akar oda menni hozzád utána mész és a grabancánál fogva oda vonszolod ahova eredetileg hívtad. Ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!