Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak, ti hogyan szoktatok erősködni, hogy ha egy nőnek nem jöttök be (elutasít titeket), de ti mègis őt akarjátok es le sem szálltok róla? Hogy veszítek rá, h engedjen a makacsságából?
Sehogy.
Se időm se kedvem macska egerezni. Ha nem akkor talál mást.
Sehogy.
És igen, lehet, hogy könnyen feladom, de nincs szükségem arra a játszmára, hogy ő játsza a megközelíthetetlen jégkirálynőt, én meg teperjek. Nem vagyunk már gyerekek.
Ez alatt nem azt értem, hogy rögtön az első randin le kell feködnie velem, de ha nemet mond, ha nincs kölcsönös érdeklődés, akkor keresek olyat, akivel megvan.
Az meg nem érdkele, ha elbukok 1-2 nőt, aki ezen a vonalon mozog, van elég normális, aki ki tudja mutatni, hogy kölcsönös az érdeklődés.
(btw, semmi kedvem a zaklató szerephez, hogy kiderítsem tényleg NEM a nem, vagy csak azért mondja, mert neki az az izgató, hogy 10x nemet mond a randira, mire végre beleegyezik, és addig lehet loholni utána)
Sehogy.
Szerintem ha valaki többször visszautasít gáz tovább próbálkozni.
Lehet,hogy elérsz egy szánalom szexet ha nincs jobb lehetősége de ennyi.
Sehogy.
Tudod, mondhatod azt, hogy könnyen feladom. De én ezt nem nevezném feladásnak. Nekem nem olyan kapcsolat kell, ahol a nő csak szánalomból, sajnálatból, vagy hosszas győzködés hatására jár velem. Hanem olyan, ahol szeret. Olyan, akinek a mindene vagyok, aki vonzódik hozzám, és aki önmagamért imád, és nem valami beteges zaklatás miatt teszi szét a lábát. Tudod, van, aki tiszteli a másikat, és nem csak a lyukat látja benne.
Már,hogy ne lenne?
Nyilván ez a kérdés is csak provokációból íródott.
"Volt is egy iylen kapcsim, szép volt, de nyilván nem szerettem úgy, mert az elején sem volt nagy vonzalom"
És akkor van értelme ennek? Ha már az elején tudod, hogy ez ilyen jó ha van, de majd lesz jobb úgyis kapcsolat? Aztán a végén jön valaki, akivel megvan a bizsergés, a szikra, és úgyis vége lesz.
Erre nincs szükségem, ennél nekem egy szimpla szexhaverság is többet jelent, a kapcsolat az legyen kapcsolat, az ilyen langyos víz semmire nem jó, csak leépíti az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!