Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fèrfiak, ti hogyan szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfiak, ti hogyan szoktatok erősködni, hogy ha egy nőnek nem jöttök be (elutasít titeket), de ti mègis őt akarjátok es le sem szálltok róla? Hogy veszítek rá, h engedjen a makacsságából?

Figyelt kérdés
En soha nem adom fel. Ezt tanultam az elettől. Mindig van valami kis finesz, amivel ra lehet venni egy szingli nőt, h beadja a derekát, akkor is irtózik tőlem.
2020. okt. 29. 08:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a Nem az nem. Nem változtatok a véleményemen,hiaba próbálkozik. Mert inkább elküldöm a fenébe, ha nem hagyja abba.
2020. okt. 29. 10:43
 12/32 anonim ***** válasza:
Semmi ertelme nincs ennek. Ha valakinek nem kellessz akkor hagyni kell. Eveket tudsz elpazarolni arra hogy hatha osszejon a dolog. Az idodet inkabb azzal toltsd akivel megvan a kolcsonos erdeklodes az elejetol kezdve.
2020. okt. 29. 10:45
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
A nem az nem egy nőnél, jó lenne, ha ezt mindenki tiszteletben tartaná. Ez nem makacsság, csak szabad akarat, amihez mindenkinek joga van.
2020. okt. 29. 11:02
 14/32 anonim ***** válasza:
0%

"A nem az nem egy nőnél, jó lenne, ha ezt mindenki tiszteletben tartaná"

Meglepődnél ha tudnád, hogy ez mennyire nem igaz (nyilván nem rád, hanem úgy általában).

Én pont az a férfi vagyok, aki a NEM-et NEM-nek veszi, és nem erőlködik tovább.

Tudod, hogy hányszor futottam már abba bele, hogy később kiderült, hogy a nő nem is úgy értette, hogy csak teszelni akart, meg megnézni, hogy mennyire gondolom komolyan, hogy neki fontos, hogy érezze, hogy lássa a teperő pasast.

Volt, hogy a nő megkeresett, hogy most akkor mi van, mondom neki, hogy nemet mondott, erre nem értette, hogy ettől miért álltam le a próbálkozással.

Mikor panaszkodtam erre haver csajoknak, közöttük is volt pár olyan, aki elmondta, hogy ő ugyanezt csinálja, nemet mond, kéreti magát.

Ezek után viszont ne csodálkozzanak, hogy megjelennek a zaklatók is, akik azt látják, hogy igenis 100x kell odamenni a csajhoz, mire igent mond, és oda fognak menni 100x ahhoz a nőhöz is, aki elsőre komolyan gondolta, köszönhetően a játszmázósaknak.

2020. okt. 29. 11:15
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó

Szerintem mindenki tudja, hogy rengeteg ilyen nő van, de rengeteg az ellentéte is.

Kéresse magát/játszmázzon a hülyékkel.

Ha mondjuk 5-10 pasi otthagyja emiatt akkor majd elgondolkodik, hogy nem feltétlen jó ez így.

Aki így játszmázik, az nem feltétlenül felnőtt és ha kihagyja vele valaki a kapcsolatot akkor sokat nem veszít.

2020. okt. 29. 11:34
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

15: ahogy írtam, én is az ilyen nőt otthagyó férfi vagyok (bár itt valami miatt lepontoztak, mikor ezt mondtam ;)).

Nem is védeni akarom sem a játszmázós csajokat, sem a nyomulós férfiakat, egyszerűen meg akartam mutatni, hogy bizony a már-már zaklatásba forduló nyomulás mögött gyakran nem csak az áll, hogy az illető nem fogja fel, hogy a nem az nem, hanem az is, hogy azt tapasztalja a nem után nyomulás működő, sőt, sok esetben szükséges feltétele a csajozásnak.

2020. okt. 29. 11:58
 17/32 anonim ***** válasza:
16-os, és pont ez a baj, hogy sok ember taktikázik, aztán a magamfajta, meg így ismeretségi körömben a lányok nem és akkor azt hiszik, hogy nálunk is a nem az új igen. Bár én általában nem azt mondom, hogy nem, meg mert csak, hanem kifejtem bőlére eresztve, hogy nem tartom vonzónak ilyen meg olyan okok miatt és nem szeretném, ha tovább próbálkozna. Van, aki persze a korábbi esetek miatt nem érti, ilyenkor váltok erélyesebbre. Tapasztalataim szerint azt már mindenki megérti, de valahol meg rossz érzés is, hogy meg kell bántsam, mikor egyszer már tisztáztuk a helyzetet. :/ Szóval egyezzünk ki annyiban, hogy erőszakos sose legyen senki, max. finoman puhatolózzon a jövőben.. talán.
2020. okt. 29. 13:35
 18/32 anonim ***** válasza:

Online felületeken az ilyenek ellen találták ki a törlés gombot. A valóságban pedig telefonszámcsere, ha van lehetőség (és tudja pl a lakcímet), akkor költözés....

Ez zaklatás. Bűncselekmény.

2020. nov. 1. 17:20
 19/32 A kérdező kommentje:
a nem azt jelenti, hogy talán, vagy még nem, vagy nem tudom, most nem de majd igen. Kb ezt jelenti. Szóval nyugodtan lehet menni hpzzájuk, nekem többször összejött ilyen lány, aki kérette magát hetekig.
2020. nov. 1. 17:25
 20/32 anonim ***** válasza:
Dehogy lehet nyugodtan, ne idegesíts. Van, akinél a nem az nem. Normálisan is lehet ezt csinálni... nagyon rányomulni senkire sem szabad.
2020. nov. 3. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!