Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vált elfogadottá hogy számtalan mai huszonéves lány 1-másfél év kapcsolat után máris feleségül megy a gazdag pasijához?
Gondolok itt jónéhány volt osztalytarsamra. Lányok. Szám szerint 6. Mindenki a készbe házasodott, nagyvállalkozók a srác szülei, világra szóló esküvő milliókért, helikopteres csinnadrattás lánykérés stb. Amíg középiskolába jártak a balatoni nyaralás is jó volt erre mit hallunk egyiküktől osztálytalin? "Hát idén Spanyolországban voltunk egy kis körutazáson, kezdtük Barcelonában, utána repcsivel Mallorca, Tenerife, végül Madrid, hihi". Másik: "Gergő (a férje) most vette meg az új Mercit de mondtam neki hogy az olcsóbb is jó (az olcsóbb 17 millió pfff) de ő ragaszkodott ehhez." ➡️ és mutatja a parkolóban a 23 milliós autócsodát amit csak úgy megvett neki a férje még az esküvő után ajándékba.
Mondhatjátok hogy irigy kutya vagyok, nem érdekel. Folyamatosan ezt tapasztaltam hogy az én korosztalyomban a nők mind tehetős pasasokhoz mennek hozzá. Mindenki a jólétbe, luxusba házasodik. Igen, persze, biztos szerelemből teszik.
#29: igen, értettelek, nem is ellentmondani, inkább megerősíteni akartam amit írtál, hogy itthon bizony ritka madár a "milliomos feleség".
Nyilván létező jelenség amúgy az, hogy 40 évesen valaki vesz a 20 éves párjának egy mercit, és feleségül veszi, de erre mind életet alapozni (ahogy korábban valaki írta, hogyha újra kezdhetné akkor ezt tenné), mind irigykedni teljesen felesleges, gyakorlatilag statisztikai hibahatáron belüli számú ember van az országban akinek ilyen élete van.
"Az a nagy luxusautó lehet valami 15 éves innen-onnan behozott is"
Teljesen karcmentes az a kocsi főnök! Két darabból heggeszttük össze, az egyiknek az eleje volt patika, a másiknak a hátulja :D
" Amúgx, szerintem napjainkban nem vehető luxuscikknek egy autó, mint akár 10 évvel ezelőtt."
10 éve sem volt luxus. Sőt 20 áve sem. Teljesen átlagos, munkás embereknek is volt autójuk.
36-os. Jólvan, én tudom, csak nem akartam, hogy aztán e miatt essen nekem valaki :)) de úgy látszik, hogy így is sikerült.
Nem ez a lényeg, hanem az, hogy NAPJAINKBAN sem luxuscikk
Annyit tennék hozzá, hogy itt szerintem senkinek sem azzal van a baja, hogy a nők nem náluk szegényebb pasit választanak.
Én inkább azt tartom célravezetőnek, ha a két fél között nincsenek nagy különbségek. Amögé semmi rosszat nem sejtek, ha egy gazdag családból származó nő hasonló anyagi helyzetű, vagy még nála is picivel(!) jómódúbb partnert választ.
Azonban amikor szegény ismerőseim jönnek össze gazdagokkal, az furcsa, és egy esetleges vitában a gazdag fog erőfölénybe kerülni. Hiszen simán a fejéhez vágja a másiknak, hogy "mindent én teremtettem neked, te hálátlan [nemíromki]" .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!