Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vált elfogadottá hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vált elfogadottá hogy számtalan mai huszonéves lány 1-másfél év kapcsolat után máris feleségül megy a gazdag pasijához?

Figyelt kérdés

Gondolok itt jónéhány volt osztalytarsamra. Lányok. Szám szerint 6. Mindenki a készbe házasodott, nagyvállalkozók a srác szülei, világra szóló esküvő milliókért, helikopteres csinnadrattás lánykérés stb. Amíg középiskolába jártak a balatoni nyaralás is jó volt erre mit hallunk egyiküktől osztálytalin? "Hát idén Spanyolországban voltunk egy kis körutazáson, kezdtük Barcelonában, utána repcsivel Mallorca, Tenerife, végül Madrid, hihi". Másik: "Gergő (a férje) most vette meg az új Mercit de mondtam neki hogy az olcsóbb is jó (az olcsóbb 17 millió pfff) de ő ragaszkodott ehhez." ➡️ és mutatja a parkolóban a 23 milliós autócsodát amit csak úgy megvett neki a férje még az esküvő után ajándékba.

Mondhatjátok hogy irigy kutya vagyok, nem érdekel. Folyamatosan ezt tapasztaltam hogy az én korosztalyomban a nők mind tehetős pasasokhoz mennek hozzá. Mindenki a jólétbe, luxusba házasodik. Igen, persze, biztos szerelemből teszik.

2020. okt. 29. 07:00
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

#29: igen, értettelek, nem is ellentmondani, inkább megerősíteni akartam amit írtál, hogy itthon bizony ritka madár a "milliomos feleség".

Nyilván létező jelenség amúgy az, hogy 40 évesen valaki vesz a 20 éves párjának egy mercit, és feleségül veszi, de erre mind életet alapozni (ahogy korábban valaki írta, hogyha újra kezdhetné akkor ezt tenné), mind irigykedni teljesen felesleges, gyakorlatilag statisztikai hibahatáron belüli számú ember van az országban akinek ilyen élete van.

2020. okt. 29. 10:40
 32/39 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem túlreagálja kicsit. Az a nagy luxusautó lehet valami 15 éves innen-onnan behozott is, nem kell ahhoz amúgy sem gazdagnak lenni, hogy legyen egy jó autója az embernek, egyszerűen valakinek ez fontos. Ismerek olyat, aki gyári fizetésből gazdálkodott ki egy bmw-t, igaz nem a legújabbat, mert az tetszett neki, arra gyűjtött. A kényelmes otthon is ugyanilyen, számtalan okból lehet valakinek szép, ízléses lakása jó helyen, meg ez a luxus kategória mindnekinek mást jelent, lehet a kérdezőnek az is luxus ha nem egy patkánylyukban ész és nem 30 éves swifttel jársz. Ahhoz viszont jobb lesz, ha hozzászokik, hogy sokan élnek enél jobban azért, illetve sok olyan kapcsolat van, ahol a férfi idősebb, tehát màr rendelkezik azért egy egzisztenciával, ami a kérdező szerint luxus. A lány meg csak “beleül”. 🙄
2020. okt. 29. 10:51
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Itt fentebb már hozzaszóltam (#26), viszont a 32-eshez fűznék hozza valamit: szerintem is a kérdező reagálja túl a dplgot és azok a pasik nem is olyan gazdagok, csupán kicsit magasabb életszínvonalon élnek. Amúgx, szerintem napjainkban nem vehető luxuscikknek egy autó, mint akár 10 évvel ezelőtt. És nem, nem vagyok az a fajta, aki elvárja a pasijától a luxusruhákat vagy utazásokat, de szerintem nem olyan nagy elvárás egy férfi felé, hogy legyen legalább egy munkahelye és esetleg autója 25 felett. És csak szimplán azért, mert akkor legalább tudom, hogy azt a férfit nem nekem kell majd eltartanom.
2020. okt. 29. 11:20
 34/39 October15 ***** válasza:
17.: Azért mert viszonylag rossz vagyok a pofám befogásában és a bólogatásban. :D Mert történészként a szakmai sikeresség és az anyagi sikeresség nem feltétlenül ugyanazon a vonalon történik. :D Az egyikhez tehetség meg meló kell a másikhoz pártszimpátia és hűség. + Mert egyetemen akarok majd elhelyezkedni ha végeztem a szakkal mivel kutatás mellett tanítani is akarok.
2020. okt. 29. 11:24
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

"Az a nagy luxusautó lehet valami 15 éves innen-onnan behozott is"

Teljesen karcmentes az a kocsi főnök! Két darabból heggeszttük össze, az egyiknek az eleje volt patika, a másiknak a hátulja :D

2020. okt. 29. 11:26
 36/39 anonim ***** válasza:

" Amúgx, szerintem napjainkban nem vehető luxuscikknek egy autó, mint akár 10 évvel ezelőtt."

10 éve sem volt luxus. Sőt 20 áve sem. Teljesen átlagos, munkás embereknek is volt autójuk.

2020. okt. 29. 11:33
 37/39 anonim ***** válasza:

36-os. Jólvan, én tudom, csak nem akartam, hogy aztán e miatt essen nekem valaki :)) de úgy látszik, hogy így is sikerült.

Nem ez a lényeg, hanem az, hogy NAPJAINKBAN sem luxuscikk

2020. okt. 29. 11:36
 38/39 anonim ***** válasza:
@34: hidd el ez a többi szakmára is ugyanígy igaz. Nem lesz mindenkiből aki summa cum laude végzett nagymenő tárgyalótermi ügyvéd büntetőjogász, vagy válóperes ügyvéd. Ki ilyen okból, ki olyan okból, de van aki ugyanannyit keres, mint Te fogsz az akadémiai szférában (hideg vízre valót)
2020. okt. 29. 11:47
 39/39 anonim ***** válasza:

Annyit tennék hozzá, hogy itt szerintem senkinek sem azzal van a baja, hogy a nők nem náluk szegényebb pasit választanak.

Én inkább azt tartom célravezetőnek, ha a két fél között nincsenek nagy különbségek. Amögé semmi rosszat nem sejtek, ha egy gazdag családból származó nő hasonló anyagi helyzetű, vagy még nála is picivel(!) jómódúbb partnert választ.

Azonban amikor szegény ismerőseim jönnek össze gazdagokkal, az furcsa, és egy esetleges vitában a gazdag fog erőfölénybe kerülni. Hiszen simán a fejéhez vágja a másiknak, hogy "mindent én teremtettem neked, te hálátlan [nemíromki]" .

2020. okt. 29. 11:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!