Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vált elfogadottá hogy számtalan mai huszonéves lány 1-másfél év kapcsolat után máris feleségül megy a gazdag pasijához?
Gondolok itt jónéhány volt osztalytarsamra. Lányok. Szám szerint 6. Mindenki a készbe házasodott, nagyvállalkozók a srác szülei, világra szóló esküvő milliókért, helikopteres csinnadrattás lánykérés stb. Amíg középiskolába jártak a balatoni nyaralás is jó volt erre mit hallunk egyiküktől osztálytalin? "Hát idén Spanyolországban voltunk egy kis körutazáson, kezdtük Barcelonában, utána repcsivel Mallorca, Tenerife, végül Madrid, hihi". Másik: "Gergő (a férje) most vette meg az új Mercit de mondtam neki hogy az olcsóbb is jó (az olcsóbb 17 millió pfff) de ő ragaszkodott ehhez." ➡️ és mutatja a parkolóban a 23 milliós autócsodát amit csak úgy megvett neki a férje még az esküvő után ajándékba.
Mondhatjátok hogy irigy kutya vagyok, nem érdekel. Folyamatosan ezt tapasztaltam hogy az én korosztalyomban a nők mind tehetős pasasokhoz mennek hozzá. Mindenki a jólétbe, luxusba házasodik. Igen, persze, biztos szerelemből teszik.
Az ilyen nőkre azt mondjuk pénzéhesek, de inkább okosak :) bebiztosították magukat és az életüket.
Őszintén, sosem tudnék érdekből hozzámenni valakihez, de nem vagyunk egyformák. :) ettől függetlenül 1 év után mi is a lagzit tervezzük-bár nekem nem kőgazdag a pasim, ellenben nagyon szerelmesek vagyunk egymásba.
"de ezek a milliomos feleségek nem annyira jellemzőek itthon"
Volt most nemrég az egyik közgazdasági blogon egy szösszenet a Luxus feleségek (vagy valami hasonló) című műsorral kapcsolatban.
Itthon ezeket a csajokat úgy adták el, hogy a felső tízezer tagjai, fény, pompa, dőzsölés, és ez a falusi nettó 200 már komoly pénz környezetben meg is állja a helyét.
Mindeközben gyakorlatilag egy osztrák/német nagyvárosban dolgozó 40 feletti orvos életszínvonalát hozzák a mercivel, a nagy lakással, az évi 2 nyaralással, és a minőségi ruházattal.
Hazai viszonylatban persze ez már komoly vagyon, hogy van egy 200 milliós ház, egy 20 milliós autó, de EU viszonylatban ez gyakorlatilag a középosztály.
Pont ezért ritka idehaza ez a felállás, mert ez a réteg sem létezik, és a felette lévő évi néhány százmilliót kereső vállalkozói réteg meg még szűkebb.
Igazad van, utolsó, én a viszonylagos gazdagságra értettem, akiket pedig a kérdező említ, ők szerintem még a luxifelik színvonalát sem ütik meg, max van egy merci a garázsban meg egy 3 szobás ház budán, vagy egy lakóparki lakás ízléses ikeás bútorokkal berendezve 😅. Sokaknak már ez is gazdagság. Ez persze nem azoknak a szégyene, akiknek ez luxus, de érted...
Ettől még neki nem lesz rosszabb, mert mánsak egy kicsit könnyebb az élete, mint a többieknek, de a magyarok nem szeretik nagyon, ha másnak könnyű 🙄.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!