Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vált elfogadottá hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vált elfogadottá hogy számtalan mai huszonéves lány 1-másfél év kapcsolat után máris feleségül megy a gazdag pasijához?

Figyelt kérdés

Gondolok itt jónéhány volt osztalytarsamra. Lányok. Szám szerint 6. Mindenki a készbe házasodott, nagyvállalkozók a srác szülei, világra szóló esküvő milliókért, helikopteres csinnadrattás lánykérés stb. Amíg középiskolába jártak a balatoni nyaralás is jó volt erre mit hallunk egyiküktől osztálytalin? "Hát idén Spanyolországban voltunk egy kis körutazáson, kezdtük Barcelonában, utána repcsivel Mallorca, Tenerife, végül Madrid, hihi". Másik: "Gergő (a férje) most vette meg az új Mercit de mondtam neki hogy az olcsóbb is jó (az olcsóbb 17 millió pfff) de ő ragaszkodott ehhez." ➡️ és mutatja a parkolóban a 23 milliós autócsodát amit csak úgy megvett neki a férje még az esküvő után ajándékba.

Mondhatjátok hogy irigy kutya vagyok, nem érdekel. Folyamatosan ezt tapasztaltam hogy az én korosztalyomban a nők mind tehetős pasasokhoz mennek hozzá. Mindenki a jólétbe, luxusba házasodik. Igen, persze, biztos szerelemből teszik.

2020. okt. 29. 07:00
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
32%
Mert a prostitúció egyre elfogadottabb.
2020. okt. 29. 09:03
 22/39 anonim ***** válasza:
63%
Uncsiméknál ez van, van két gyerek, 38 éves nő, 44 éves gazdag férj. De a férj már vagy 20 nővel megcsalta, mert igenis egy 40-es pénzes pasi a legvonzóbb a világon a nőknek, akkor is ha itt tagadják a nők. Cégvezető helyettes a pasi, milliókat visz haza havonta, ugye uncsim el sem tud költözni, mert a ház a férjé. El kell tűrnie a megcsalásokat azrt, hogy havio 2 milliót a férj hazaadjon. Elválni nem tud, mert a férj nem egyezik bele, neki jó h 5 másik nője van (abból 2 nek Budán vett lakást), de uncsim is kéznél van, meg láthatja a gyerekeket is, akik amúgy utálják őt.
2020. okt. 29. 09:21
 23/39 anonim ***** válasza:
86%
De amúgy miért evidens az, hogy egy nő csak szegényebb férfibe lehet szerelmes, gazdaghoz viszont csakis érdek fűzheti? Ezzel nem a nőket degradáljátok le, hanem a gazdag és sikeres férfiakat, mert szerintetek őket nem lehet szeretni, egy nő gazdag férfihez csakis érdekből mehet hozzá. Miért bűn gazdagnak lenni, és miért bűn gazdag férfivel összeházasodni? Miért kéne szégyellnie az embernek azt, amije van? Ha milliomos lenne a férjem, akkor nem mehetnék a 20 milliós mercivel az osztálytalira, mert megszólnak? Vagy ha milliomos a férjem, és akar nekem venni sgy 20 milliós mercit, akkor ne fogadjam el, hanem vegyek egy 18 éves swiftet 250 ezerért? Erre tényleg nincs más magyarázat, csak az irigység. És most nem az ilyen Andy Vajna-Palácsik Timi kombókra gondolok, ne forgassátok ki a szavaimat.
2020. okt. 29. 09:21
 24/39 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen nincs, hogy nem tud elválni, mert a férje nem engedi, meg nem tud elköltözni, mert a férjé a ház. Attól még össze tudja pakolni a cuccát és ki tud menni az ajtón. Mindenre van megoldás, ha az ember nagyon akarja megoldja. Amíg nem lép, addig nem akarja nagyon.
2020. okt. 29. 09:24
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Olyan van, persze aki huszonpár évesen összejön egy idősebb férfival és beleül a készbe, de ezek a milliomos feleségek nem annyira jellemzőek itthon :D. Az is azért van, mert nem a 3 műszakos Erzsike állt össze a gazdag vállalkozóval, hanem a hölgy is olyasmi körökben mozgott a családja, lakhelye, hobbija miatt mondjuk, vagy lehet, hogy fiatal de diplomás és dolgozik ő is olyan körökben, vagy pedig egyetemről ismerik egymást. Nekem is van olyan ismerős pár, akik egy egyetem 2 külön karán tanultak, buliban megismerkedtek, a srác informatikus, a lány óvónéni. Nem hibáztatom a csajt, amiért a (most màr) férje jól keres, ő pedig annyira nem. Nem kel ezt túlgondolni, pláne nem személyesnek venni, a te életedre ez nincs semmi hatással. Nem amiatt nem találsz, mert a gazdag férfiak elkapkodják előled. Menj be egy vidéki tesco áruházba és nézd meg, mennyi házaspár számolgatja a kuponokat, meg veszi az olcsó árut, és hány menő vállalkozót látsz a fiatal cicababa feleségével. Na ugye :D. Én őket sem tudom így irigyelni mondjuk, nem is minden arany, ami fénylik. Nekik is meglehet a maguk baja, nem látsz a falak közé.
2020. okt. 29. 09:48
 26/39 anonim ***** válasza:

Az ilyen nőkre azt mondjuk pénzéhesek, de inkább okosak :) bebiztosították magukat és az életüket.

Őszintén, sosem tudnék érdekből hozzámenni valakihez, de nem vagyunk egyformák. :) ettől függetlenül 1 év után mi is a lagzit tervezzük-bár nekem nem kőgazdag a pasim, ellenben nagyon szerelmesek vagyunk egymásba.

2020. okt. 29. 09:52
 27/39 anonim ***** válasza:
És? Ha ők nem szerelemből mentek férjhez egy pénzes pasihoz, attól neked jobb lesz? Menj te is hozzá egy gazdag pasihoz. Hogy te nem vagy olyan? Akkor meg ne irigyeld a többit. Nem minden a cucc és a flanc. Ezeknek az embereknek a 90%-a nem boldog, hiába van pénz a bőre alatt is.
2020. okt. 29. 10:04
 28/39 anonim ***** válasza:

"de ezek a milliomos feleségek nem annyira jellemzőek itthon"

Volt most nemrég az egyik közgazdasági blogon egy szösszenet a Luxus feleségek (vagy valami hasonló) című műsorral kapcsolatban.

Itthon ezeket a csajokat úgy adták el, hogy a felső tízezer tagjai, fény, pompa, dőzsölés, és ez a falusi nettó 200 már komoly pénz környezetben meg is állja a helyét.

Mindeközben gyakorlatilag egy osztrák/német nagyvárosban dolgozó 40 feletti orvos életszínvonalát hozzák a mercivel, a nagy lakással, az évi 2 nyaralással, és a minőségi ruházattal.

Hazai viszonylatban persze ez már komoly vagyon, hogy van egy 200 milliós ház, egy 20 milliós autó, de EU viszonylatban ez gyakorlatilag a középosztály.

Pont ezért ritka idehaza ez a felállás, mert ez a réteg sem létezik, és a felette lévő évi néhány százmilliót kereső vállalkozói réteg meg még szűkebb.

2020. okt. 29. 10:08
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, utolsó, én a viszonylagos gazdagságra értettem, akiket pedig a kérdező említ, ők szerintem még a luxifelik színvonalát sem ütik meg, max van egy merci a garázsban meg egy 3 szobás ház budán, vagy egy lakóparki lakás ízléses ikeás bútorokkal berendezve 😅. Sokaknak már ez is gazdagság. Ez persze nem azoknak a szégyene, akiknek ez luxus, de érted...

Ettől még neki nem lesz rosszabb, mert mánsak egy kicsit könnyebb az élete, mint a többieknek, de a magyarok nem szeretik nagyon, ha másnak könnyű 🙄.

2020. okt. 29. 10:14
 30/39 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem a kérdező bőven hazudik. Kétlem, hogy az ismeretségi körében hatan is milliomoshoz mentek hozzá, és mindenhol helikopteres lagzi volt meg világ körüli út.
2020. okt. 29. 10:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!