Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vált elfogadottá hogy számtalan mai huszonéves lány 1-másfél év kapcsolat után máris feleségül megy a gazdag pasijához?
Gondolok itt jónéhány volt osztalytarsamra. Lányok. Szám szerint 6. Mindenki a készbe házasodott, nagyvállalkozók a srác szülei, világra szóló esküvő milliókért, helikopteres csinnadrattás lánykérés stb. Amíg középiskolába jártak a balatoni nyaralás is jó volt erre mit hallunk egyiküktől osztálytalin? "Hát idén Spanyolországban voltunk egy kis körutazáson, kezdtük Barcelonában, utána repcsivel Mallorca, Tenerife, végül Madrid, hihi". Másik: "Gergő (a férje) most vette meg az új Mercit de mondtam neki hogy az olcsóbb is jó (az olcsóbb 17 millió pfff) de ő ragaszkodott ehhez." ➡️ és mutatja a parkolóban a 23 milliós autócsodát amit csak úgy megvett neki a férje még az esküvő után ajándékba.
Mondhatjátok hogy irigy kutya vagyok, nem érdekel. Folyamatosan ezt tapasztaltam hogy az én korosztalyomban a nők mind tehetős pasasokhoz mennek hozzá. Mindenki a jólétbe, luxusba házasodik. Igen, persze, biztos szerelemből teszik.
"nők mind tehetős pasasokhoz mennek hozzá. "
Mennyi gazdag nagyvállalkozó rohangál az országban! 🤣🤣🤣
Inkább nézz körül az utcán.
"nem minden nő alkalmas, hogy zseniális IT-s vagy mérnök legyen, aki után csak úgy kapkodnak, agyonfizetik, így jól élhet."
Férfi sem.
Szerintem ez nem elfogadott lett hanem csak simán senkinek semmi köze hozzá,hogy ki kivel házasodik mennyi idő után.
Rengeteg olyan nő van akinek nem ez a fontos.Meg ne azzal foglalkozz,hogy melyik volt osztálytársad mit csinál.
A statisztikák szerint (most néztem meg) évi 200 darab kürül adnak el E merciből, de a 2. és 3. helyezett BMW5/Audi6 már 100db alatt kel el.
Tegyük fel, hogy ezekből egyiket sem cégautónak veszi a multi a topmanagement számára, hanem mindegyiket a fiatal barátnőjének veszi a pénzes manus.
Az azt jelenti, hogy olyan évi 300-400 darab ilyen eset van.
2019-ben 111.100 ember érettségizett, legyen a felük nő (valószínűleg több az arány), az 55ezer csaj...
Marha nagy karrier, ha 55 ezer csajból fiatalon 400-nak sikerül mercis pasit kifogni :D Igen gyakori jelenség lehet az országban
És akkor mindenhol úgy számoltam, hogy neked kedvezzen a matek.
"Senki se fogja a rosszabbat / nehezebbet választani: Őőőő ez esetben szia én megtettem. :D Qrvára mehettem volna pl jogra és lehettem volna mondjuk tudom is én válóperes ügyvéd"
Elég sok jogot végzett ember van most a környezetemben, van aki nettó 150-et sem keres (3-4 éve van a pályán).
Mindenki látja a 40-50 éves, menő válóperes ügyvédet a 30 ezres konzultációs díjával, a fix 1200€-s válási tarifájával... De kevesen látják azt, hogy ez a jogász szakma felső 1%-a, a többiek a nyomukban sincsenek
De akkor miért nem mentél történészként a Veritas intézetbe vezetőnek, ott is marha jól lehet keresni ;) Ugye érted a hasonlatot.
Imádom ezt a "szedd össze magad" meg "csináld utánuk kommenteket".
Nem tudom eldönteni, hogy gazdagba szeressek bele, és bármilyen meglepő is, nem mindenki hajlandó kompromisszumra a pénz miatt. Az én párom sem gazdag, de eszem ágában sincs szakítani vele, hogy gazdaggal jöhessek össze.
Az a baj, hogy ehhez a házassághoz amúgy óriási szerencse is kell, főleg 1-1,5 év után. Persze, biztos van, akinek a gazdagság mellett rendes is a férje, de a legtöbbször az van, hogy akié a pénz, az hordja a nadrágot. Egy végzettség nélküli, saját vagyonnal nem rendelkező nő nem biztos, hogy ki tud lépni a megromlott kapcsolatból később, főleg akkor nem, ha már 2-3 gyereket kikönyörgött tőle a gazdag pasi. Ezt tartsd az eszedben. Biztosan van, aki most úgymond megfogta az Isten lábát, és még 50 év múlva is boldog lesz ugyanezzel az emberrel a jólétben, de a többség pofára fog esni sajnos.
Az is emberi tulajdonság, hogy a kisebb ellenállás felé tart mindenki (vagyis a többség), de az, hogy akinek sok pénze van, annak a pofája is megnő, és sokszor a házastársát is alárendeltnek tekinti.
"Szóval a minimum száz nőismerősöd közül 6 feljebb választott? Azta, akkor biztos minden nő ilyen, írjunk is ki róla egy általánosító kérdést a gyikre. Amúgy meglep, hogy te ennyi gazdag nagyvállalkozót ismersz, talán ezért látsz ennyi ilyet, mert náluk ez megy."
A #16-os hozzászólás alapján nem elég, hogy marha sok milliomos vállalkozót ismer, de az ilyen esetek egy szignifikáns része az ő környezetében történik :D
"Hé, és azon nem akadsz ki, hogy a gazdag nagyvállalkozók mindig a bombanőket választják ki? Sosem a dundi Gizikét a kisboltból?"
Dolgozom egy pár 100+ milliós éves haszonnal rendelkező vállalkozónak. Elég soknak lóg az irodájában fotó a családjáról. Meglepne, ha tudnád, hogy hánynak van tipikus "szomszédlány" felesége. Nem szignifikánsan fiatalabb, tipikus átlag feleségek, 2-3 gyerek után. Egyik sem insta modell kategória.
Nyilván mindenki felkapja a fejét a blikkben látott K. Ferenc milliárdos és az ő topmodel/celeb csajaira, de ez az 1% gazdag vállalkozó 1%-a.
(igen, a csajok valóban nem a kisboltból vannak, mindegyik egyetemet végzett, ha dolgoztak/dolgoznak (mert a legtöbb dolgozik), akkor vállalkzást visznek, vagy valami jó állásuk van, szóval kb onnan választ, ami a saját kategóriája, és nem egy üres fejű insta celebet, nem egy 30 évvel fiatalabb pipit.
Azt nem tudom, hogy szeretője mennyinek van, és ha van akkor gondolom az a csinoska kategória, de a feleségnél egyáltalán nem ez a jellemző)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!