Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik azt a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a férfiak, hogy ezzel bevágódnak?

Figyelt kérdés

30 éves, szingli pedagógus vagyok.

A két kezemen nem tudnám megszámolni, hány férfi próbálta velem úgy felvenni a kapcsolatot, hogy az üzenetben nem a keresztnevemen szólít, hanem hogy "tanárnő"...Szép napot tanárnő...hogy van a tanárnő....

Miért hiszik azt, hogy ezzel poénosak, jófejek vagy bevágódhatnak? Én se úgy válaszolok, hogy na szia te pék, hegesztő, ács...Szerintem ez marhára gáz.

Már ott tartok, hogy inkább nem árulom el a foglalkozásom, mert amikor meglátom ezt a szöveget, falnak megyek 🤦🏼‍♀️ Sőt, inkább már meg sem nyitom az ilyen üzeneteket...

Férfiak - már aki esetleg próbálkozott ilyen szöveggel -, mit gondoltok ilyenkor, mit értek el ezzel a dumával?

2020. okt. 28. 16:05
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
40 - Teljesen igazad van. Csak itt tudják kiélni magukat 🤷🏼‍♀️ Azért sajnálom őket, milyen életük lehet....🤦🏼‍♀️
2020. okt. 29. 10:38
 42/47 anonim ***** válasza:
46%
Az élet nagy problémai...
2020. okt. 29. 11:42
 43/47 A kérdező kommentje:
Nem az élet nagy problémája, csak szánalmas hogy elvileg érett, felnőtt férfiak ezt aranyosnak, poénosnak illetve jópofának tartják 😘 Azért 30 plusszosan legyen már annyi ész, hogy tiszteljék meg a nőt azzal, hogy a nevén szólítják meg, főleg első üzenetben!
2020. okt. 29. 12:09
 44/47 anonim ***** válasza:
48%
Tényleg kezdem azt hinni, hogy a kérdező valóban trollkodik...
2020. okt. 29. 15:03
 45/47 anonim ***** válasza:
59%
Stílusváltás stb-re....hány évig is töltjük időnk bő 1/3-át tanár-diák viszonyban átlagosan? Ennyi idő alatt azért berögzülhetnek dolgok, pláne, hogy gyerekkorban történnek ezek a bevésődések. Egy 30as tanár 30as udvarlójánál ez egy jelentős időhányad, ami nem is volt annyira régen. Gyerekpszichológia, viselkedés pszichológia vagy egyéb pszicho órákon ha egy kicsit is figyeltetek, nem lenne nehéz összerakni, hogy lehetnek hasonló helyzetek a későbbiekben bizonyos felállásokban. Ilyen kb csak akkor tuti, hogy nem fordul elő, amennyiben a kiszemelt is tanár. Legalábbis én így okoskodom ezügyben.
2020. okt. 29. 17:42
 46/47 anonim ***** válasza:
40%
Fájt az igazság incelezős szintenaluliak? :D Milyen gyorsan lebuktattátok magatokat:D
2020. okt. 30. 06:22
 47/47 anonim ***** válasza:
29%

Én csak most találtam ide, de nagyon olyan érzésem van, hogy a kérdező több regisztrációról írogatott ide.

Maga a téma pedig egy vicc, aki ilyenen megsértődik az soha nem volt nem az és nem is lesz tanár, vagy csak valami nagyon alja fajta.

Én az vagyok, tudom, igaz pályaelhagyó vagyok. Ennél ezerszer nagyobb problémáim vannak, mint, hogy ki, hogy hív társkeresőkön, amire én mondjuk nem is vagyok rászorulva harminc évesen.

Szerintem az, hogy ennyi idősen szingli vagy, társkeresőkön próbálkozol, és ez az egyik fő problémád a férfiakkal, ami egy semmiség, szépen meg is magyarázza, hogy miért vagy ennyi idősen szingli, bocs de ez az igazság.

2020. okt. 31. 08:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!