Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a férfiak, hogy ezzel bevágódnak?
30 éves, szingli pedagógus vagyok.
A két kezemen nem tudnám megszámolni, hány férfi próbálta velem úgy felvenni a kapcsolatot, hogy az üzenetben nem a keresztnevemen szólít, hanem hogy "tanárnő"...Szép napot tanárnő...hogy van a tanárnő....
Miért hiszik azt, hogy ezzel poénosak, jófejek vagy bevágódhatnak? Én se úgy válaszolok, hogy na szia te pék, hegesztő, ács...Szerintem ez marhára gáz.
Már ott tartok, hogy inkább nem árulom el a foglalkozásom, mert amikor meglátom ezt a szöveget, falnak megyek 🤦🏼♀️ Sőt, inkább már meg sem nyitom az ilyen üzeneteket...
Férfiak - már aki esetleg próbálkozott ilyen szöveggel -, mit gondoltok ilyenkor, mit értek el ezzel a dumával?
Én csak most találtam ide, de nagyon olyan érzésem van, hogy a kérdező több regisztrációról írogatott ide.
Maga a téma pedig egy vicc, aki ilyenen megsértődik az soha nem volt nem az és nem is lesz tanár, vagy csak valami nagyon alja fajta.
Én az vagyok, tudom, igaz pályaelhagyó vagyok. Ennél ezerszer nagyobb problémáim vannak, mint, hogy ki, hogy hív társkeresőkön, amire én mondjuk nem is vagyok rászorulva harminc évesen.
Szerintem az, hogy ennyi idősen szingli vagy, társkeresőkön próbálkozol, és ez az egyik fő problémád a férfiakkal, ami egy semmiség, szépen meg is magyarázza, hogy miért vagy ennyi idősen szingli, bocs de ez az igazság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!